Milyen ételeket kell nagyon elkerülni?
Pl a kenyeret nagyon sokan nem javasolják. Mi a baj vele?
Plusz mik azok amiket nagyon érdemes elkerülni, amit biztosan nem fogyasztasz.
Nem szeretnék jobban zsírosodni, hízni, mint ahogy kell a megfelelő fejlődéshez.
Sok táplálékot viszek be, de én eszek mindent, így azt vettem észre, hogy a hasam csak nől.
10#
Irtam h kevesebb feldolgozottat.
A kész kaják tele vannak mesterséges anyagokkal.Tartósító ízfokozo,állagjavító,stb.
Masrész nem tiszta hús.(Persze van már olyan is),de itt van lehetősegük a spórolásra hogy a marhahús helyett vmi nyesedék meg mittomén mit nem kavarnak össze.
A sültkrumpli önmagában nem káros,csak figyelni kell hogy ne lépd tul a caloriat a magas zsirtartalma miatt.És itt van az átkozott pizza is.
Szval ha otthon csinálod marhahúsból a hamburgert,a magad sütött pizzádat meg szépen felpakolod hallal ,sonkaval,gombaval,sajttal,
akkor annak elég szép fehérjetartalma is lesz.
Egyébként a gyórséttermitől való rettegés egy kicsit olyan szóbeszéd is.Ez is az usa bol származik.Mi meg átvettük.
A különbség abban van hogy ott szinte szó szerint ezen élnek tömegek!
Míg egy atlagmagyar azért nem eszik nap mint nap ilyeneket.
Tehat egy szónak is 100 a vége.
Ha havonta 3,4szer bementél a mekibe a haverokkal enni,még nem fog semmi se történni.
De ne onnan ebédelj a 30 napból 20 szor!!
"Az a baj hogy nem lehet napi 2 szer örökké csirkemellet enni rizsel"
Hogyne lehetne, évek óta azt eszem minden nap, napi 5x. Persze nem követendő példa, főleg hobbiszinten, de simán lehet. Én pl semmit nem ennék szívesebben, imádom fahéjjal és fokhagymával.
Bármit. A kenyér sem ördögtől való vannak nála ezerszer rosszabbak is. Ha meg magadnak sütöd teljes kiőrlésű lisztból akkor pláne.
Inkább ami tényleg szinte 100%-ban mű és semmi tápértéke nincs. Péksütik, üditőitalok stb. ezeket kell kerülni 0 kivétellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!