Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen ételeket kell nagyon...

Milyen ételeket kell nagyon elkerülni?

Figyelt kérdés

Pl a kenyeret nagyon sokan nem javasolják. Mi a baj vele?

Plusz mik azok amiket nagyon érdemes elkerülni, amit biztosan nem fogyasztasz.

Nem szeretnék jobban zsírosodni, hízni, mint ahogy kell a megfelelő fejlődéshez.

Sok táplálékot viszek be, de én eszek mindent, így azt vettem észre, hogy a hasam csak nől.

2022. febr. 8. 05:49
1 2
 1/15 Humor Herold ***** válasza:
47%
A gyorsan felszívódó szénhidrátokat.Fehér lisztes cuccokat.Cukros kajákat.A lassan felszívódó szénhidrátok jók, de azokat sem ajánlatos pl. késő este fogyasztani.
2022. febr. 8. 06:01
 2/15 anonim ***** válasza:
81%
Én a gyilkos galócát sem javasolnám senkinek.
2022. febr. 8. 06:10
 3/15 anonim ***** válasza:
65%
A gyöngyvirágot sem célszerű megenni.
2022. febr. 8. 06:30
 4/15 anonim ***** válasza:
40%
Bolti tejtermékek, húsok, cukros szarok, gyors kaják. Pèksütemények.
2022. febr. 8. 07:11
 5/15 A kérdező kommentje:
Oké. Akkor mi az amiket a lelgérdemesebb enni? Az a baj hogy nem lehet napi 2 szer örökké csirkemellet enni rizsel. Meg puffasztott rizst meg ilyesmiket. Ti nagyjából miket esztek? Nem kell mindent elsorolno, csak úgy általánosságban.
2022. febr. 8. 07:13
 6/15 anonim ***** válasza:
71%
Amiket érdemes enni: Hüvelyesek. Nagyon jó választás a csicseriborsó. Bármilyen hús amit szeretsz. Karaj, marhacomb akár. Máj, belsőségek. Nekem nagy kedvencem a csülkös pacalpörkölt. Sárgarépa, vöröshagyma, zeller, brokkoli. Sajtok. De próbáld ki a zúzott fokhagymával, pirospaprikával megkent sertésnyelvet, nagyon finom. Holnap estig lehetne még sorolni.
2022. febr. 8. 07:25
 7/15 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Pék sütemény cukros üdítők csipszek nem csak csirkerizs létezik mehet minden sovány hús
2022. febr. 8. 08:12
 8/15 anonim ***** válasza:
48%

Ne is egyél kenyeret!!12 ezer éve fogyasztják.Amióta van földművelés a gabonából lisztet csinálnak és kenyeret,annak is több ezer éve.

De most előkerül valami okostóni aki elmagyarázza hogy elhízol és meghalsz mert kenyeret vagy tésztát eszel.

Figyelj a calóriabevitelre,és egyél kevesebb agyonrafeldolgozott,mű élelmiszert.

2022. febr. 8. 09:50
 9/15 anonim ***** válasza:
41%

Cukor kerülendő

"Én a gyilkos galócát sem javasolnám senkinek."

Ez nem igazán étel. Ennyi erővel cementet se együnk, meg villamost se:)

2022. febr. 8. 10:09
 10/15 A kérdező kommentje:
Igen. Nem a mérgező cuccokra gondoltam. Pl a gyorséttermi kaja miért olyan káros? Pl sajtburger sült krumplival. Ezt miért nem ajanlott fogyasztani?
2022. febr. 8. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!