Terembe milyen étkezés szükséges?
Na szoval 16 evs lany vagyok, 164 cm kb, 50-51 kilo . Most kezdtem a termet, heti 4x szoktam jarni, meg van az edzesterv is. Mar nagyon regota tervezem mert, nagyon nem vagyok megelegedve magammal. Eleg lapos a fenekem, azzal van a legnagyobb bajom de mindenre is edzek. Szerdan hatra, bicepszre, hatso vallra es kozepso vallra szoktam edzeni, csutortok: lab nap, tehat comb fenek, vadli. Pentek mell, tricepsz, elso vall, kozepso vall, es szombaton szinten lab nap.
Szerdan reggel szoktam jarni, csutortokon fel 7re, penteken 4re, es szombaton reggel, csak igy tudtam megoldani. Juliusra-augusztusra össze akarok hozni egy szep alakot.
Egyedül az evessel nem tudom mit kezdjek, kerlek segitsetek abba. Eddig ugy voltam vele hogy jaj eszek azt ami van itthon de mindenhol latom hogy az ugy nem lesz jo, marmint hogy ehetek hulyesegeket is de kell rizs, zabpehely es fuu nemtudom. Ilyen hogy protein meg ilyeneket nem engedhetunk meg magunknak. Kerlek segitsetek ossze allitani a minden napi etkezesem es legyszi normalis valaszokat, bocsanat a hulye kerdesert de nagyon kezdo vagyok es jol akarom csinalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!