Srácok, ti mivel motivaljatok magatokat folyamatosan?
Figyelt kérdés
December közepe óta nem voltam kondiban, egyszerűen semmi kedvem elindulni, az etkezesre se figyelek azóta, meg is látszik már.2022. jan. 30. 17:00
11/14 anonim válasza:
Én utálom a súlyzós edzést, viszont szeretek dögleni a tv előtt, xboxozni, zabálni. Mégis minden nap erőt veszek magamon és megcsinálom. Nem kell motiváció, számomra ez egy elvégzendő feladat.
12/14 anonim válasza:
Nekem is gyenge a motivációm sajnos. Én otthon edzem, heti 3 nap, mindig elkezdem, csak van, hogy 2 gyakorlatot sikerül csak végig vinnem, aztán vagy nagyon fáradt vagyok már, vagy van más dolgom is, aztán hamar abbamarad az edzés olyankor. Vagy jönnek a családtagjaim, feltartanak, stb, aztán elmegy az idő, de nem sokra jutottam és el is fáradtam, vagy elveszi a figyelmemet a telefon stb. Kondi terembe talán annyiból jobb hogy nem viszel be telefont pl, nem jönnek a családtagjaid a hülyeségeikkel 3 percenként.
De nekem leginkább a fáradtság a bajom, meg a kevés idő. Ez egy gyenge motivációval megfűszerezve. Szóval valószínűleg így sose leszek igazán izmos, de nekem célom, hogy nyárra jobb fizikumom legyen, jobb állóképességgel.
13/14 anonim válasza:
Én nem a hiszek a motivációban. A fegyelmezettségben hiszek. Tudom hogyha nem járok el, akkor eltunyulok, bepunnyadok, megint szarul leszek és mindenem fájni fog. Úgyhogy csinálom aztán kész.
14/14 anonim válasza:
Szeretem az alapgyakorlatokat csinálni/leprogramozni, még akkor is, ha évek után nehéz bennük továbblépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!