Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Srácok, ti mivel motivaljatok...

Srácok, ti mivel motivaljatok magatokat folyamatosan?

Figyelt kérdés
December közepe óta nem voltam kondiban, egyszerűen semmi kedvem elindulni, az etkezesre se figyelek azóta, meg is látszik már.
2022. jan. 30. 17:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én utálom a súlyzós edzést, viszont szeretek dögleni a tv előtt, xboxozni, zabálni. Mégis minden nap erőt veszek magamon és megcsinálom. Nem kell motiváció, számomra ez egy elvégzendő feladat.
2022. jan. 31. 07:20
 12/14 anonim ***** válasza:
75%

Nekem is gyenge a motivációm sajnos. Én otthon edzem, heti 3 nap, mindig elkezdem, csak van, hogy 2 gyakorlatot sikerül csak végig vinnem, aztán vagy nagyon fáradt vagyok már, vagy van más dolgom is, aztán hamar abbamarad az edzés olyankor. Vagy jönnek a családtagjaim, feltartanak, stb, aztán elmegy az idő, de nem sokra jutottam és el is fáradtam, vagy elveszi a figyelmemet a telefon stb. Kondi terembe talán annyiból jobb hogy nem viszel be telefont pl, nem jönnek a családtagjaid a hülyeségeikkel 3 percenként.

De nekem leginkább a fáradtság a bajom, meg a kevés idő. Ez egy gyenge motivációval megfűszerezve. Szóval valószínűleg így sose leszek igazán izmos, de nekem célom, hogy nyárra jobb fizikumom legyen, jobb állóképességgel.

2022. jan. 31. 09:32
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem a hiszek a motivációban. A fegyelmezettségben hiszek. Tudom hogyha nem járok el, akkor eltunyulok, bepunnyadok, megint szarul leszek és mindenem fájni fog. Úgyhogy csinálom aztán kész.
2022. jan. 31. 17:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Szeretem az alapgyakorlatokat csinálni/leprogramozni, még akkor is, ha évek után nehéz bennük továbblépni.
2022. jan. 31. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!