Az ilyen mixed fehérje jó edzés után vagy nézzék olyat amiben több a cukor,szénhidrát?
Egyik:
Másik:
A másodikban több cukor meg szénh... van de én nem tudom melyiket kéne, volna jobb nekem pls segítsetek választani.
Csak edzés utánra esetleg közben lassan iszogatva kell, más időben nem kívánok semmit sem szedni, valamint csak fél adagot kívánok elfogyasztani bele hogy tovább kitartson.
Ajánlhattok ti is valamit esetleg.
Vegyél egy sima tejsavó koncentrátumot, az bőven elég lesz és anyagilag is jobban jársz.
Ha szeretnél szénhidrátot is bele veszel kb 700ft/kg áron zablisztet ha komplex szénhidrát kell, vagy kb 1000ft/kg áron dextrózt ha cukor kell és annyit raksz bele amennyit akarsz. Ha mondjuk 20 grammot teszel bele 100 edzésre elég lesz 2000 forintból, a fehérjéd meg 100 edzésre ~14000ft, ez 16000ft 100 edzésre. Egy tömegnövelő meg jó ha 30 edzésre elég és ugyanennyibe kerül. Ha veszel bele kreatint és glutamint még akkor is olcsóbban jösz ki.
Tökéletesen mindegy.
Semmi különbséget nem fogsz észrevenni.
Edzés közben nem táplálkozunk.
Edzés utáni anabolikus ablak már rég megdőlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!