Hallgassak az edzőmre hogy érdemes edzés után glutamin,Bcaa italt inni, majd rá fél órára mehet a sima fehérje?
Fehérje mehet közvetlen edzés után. Glutamint ha ízesítetlen, bele tudod rakni a fehérjédbe.
Bcaa mehet edzés előtt legalább egy 20 perccel. Annyi idő kell neki, amíg szépen elkezd felszívódni
Amúgy a fehérjének nincsen mágikus ideje ami alatt jobban beépül, a fehérje az egyik leglassabban felszívódó anyagok egyike, ha aznap ettél elég fehérjét hidd el hogy edzés után is ugyanúgy kifejti a hatását, az izmok építése nem 1 óra hanem 24-48 óra.
Sztem BCAA-kat fölösleges pluszba venni, inkább arra figyelj hogy a testtömegszer 1.6 gramm körüli fehérjét vigyél be egy nap, simán lehet ezt fehérje por nélkül is de ha megegyszerüsíti az életed akkor fehérjeport is használhatsz.
#7 PreWorkouttal a gond az h általában kispórolják belőle a tényleg hatásos anyagokat pl L citrulline és telecseszik koffeinnel meg taurinnal, szval gyakorlatilag ennyi erővel egy energiaitalt is ihatsz.
Ha pedig este edzel akkor a koffein az alvásminőségedet is rontja ráadásul, mert a koffeinnek 6 óra kell a feleződésig.
#9, igen, ez így van, én is magamnak keverem a pre-t, mert igy csak azért és olyan arányokban fizetek, amire szükségem van, és ha ténylegesen későn edzek, vagy alapból energikusabb vagyok, nem kell külön venni stimulus mentest, csak szimplán kihadja/csökkenti az ember a koffeint.
Persze azért akadnak nem olyan rossz pre-k is, ha pl. nem érkezek vegyészkedni/otthontól messsze edzek, akkor a Vitalmax No Excuse, Napalm, Nutrend N1 elég jó alternatívák, de mint ahogy mondtad, tele vannak koffeinnel, a legtöbb embernek nincs ennyi koffeinre szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!