Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha nem tudok elég kalóriát és...

Ha nem tudok elég kalóriát és fehérjét bevinni, megoldhatja a fehérje por?

Figyelt kérdés
Tehát az van, hogy kolis lettem januártól, így itt kajálok a menzán. Ezáltal szinte sosincs meg a napi fehérje mennyiség. Zabálás mellett fehérjepor tudja ezt helyettesíteni? Kezdő vagyok ha valaki beszólna.
2022. jan. 3. 18:27
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Megkérdezhetem milyen logika mentén van pénzed fehérjeporra de kajára nincs?
2022. jan. 3. 18:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy menzás vagyok, ott meg nem kérhetem meg a konyhásnőt, hogy "Hé Erzsi, akkor a szokásos csirke rizsemet oké?" :D
2022. jan. 3. 19:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A por nem helyettesítő, hanem kiegészítő. És nem is annyira olcsó. De lehet nincs is rá szükséged, ha full kezdő vagy, nem terembe jársz, csak saját súllyal nyomod, akkor a normális étrend mellett nem kell annyira sokat pótolni. Egy jó nagy zacskó mogyoró nem drága, de tele van fehérjével, és nem kell főzni. Vagy valami sonka-féle, ha tényleg alacsony fehérjetartalmú ebéd volt. Akciósan 150-200ft 100g, és van egy csomagban 15-20g fehérje.
2022. jan. 3. 19:13
 4/8 MadSeal ***** válasza:
100%

Kalória pótlásra szerintem kevés, egy adagban van 100-150 kcal, ami nem valami sok, bár nem tudom mennyi kalóriát szeretnél pótolni. Inkább arra akkor esetleg mogyoróvaj, vagy szendvicsek, mint ahogy írták.

Napi fehérjéd kiegészítésere meg pont annyira jó a fehérjepor, mint bárki másnak, függetlenül, hogy kolis vagy sem. Egy kényelmi opció, ami picit könnyebbé teheti a mindenapi életed/étrended egy bizonyos árért.

2022. jan. 3. 21:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem érted a lényegét a dolognak, szerintem engedd el a témát még akkor pér évig. Önmagában a kis protein turmixodat rázogatni elég drága hugy
2022. jan. 4. 06:21
 6/8 anonim ***** válasza:

"Úgy, hogy menzás vagyok, ott meg nem kérhetem meg a konyhásnőt, hogy "Hé Erzsi, akkor a szokásos csirke rizsemet oké?" :D"

2022-ben bevezettek egy olyan szolgáltatást, hogy közért:) Amúgy kalóriapótlásra kevés a fehérjepor. Tényleg inkább vegyél kaját, jobban jársz. CH is kell, nem csak fehérje

2022. jan. 4. 12:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nincs veszítenivalód a fehérjeporral, kalória valóban kevés van benne de azt szinte bármivel tudod pótolni, főleg ha tömegelsz. A fehérjemennyiséget jóval nehezebb bevinni mint a kalóriát, úgyhogy tökéletes választás napi 1-2 fehérjeshake.
2022. jan. 4. 14:05
 8/8 anonim ***** válasza:
A fehérje bevitelben segít a fehérjepor, ez ok. Viszont megnézted mennyi kalória van egy adagban? Szinte semmi. Egyél mogyoróvajat, könnyen hordozható, és sok kalória van benne
2022. jan. 4. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!