Kezdésnek milyen fehérje készítményt javasolnátok?
Tudom, nem ezzel kell kezdeni stb stb. Itthon megvan minden felszerelésem amire szükségem lehet, fekvenyomó pad meg ilyesmik. Nem a felszerelésemen múlik, hogy hogyan nézek ki. Párszor már belekezdtem az edzésbe, viszont motiváció híján mindig abba maradt. De jövőre elakarok kezdeni most már úgy edzeni, hogy nem hagyom abba csak úgy. Szeretnék eredményeket elérni magamon. Ehhez talán hozzá járulhatna a taplálék kiegészítő mint notiváció, plusz hátha gyorsabban érek el fejlődést.
Tömegelni nem nagyon bírok, meghalt az anyám, így most elég labilis a táplálkozás, nem azt eszek amit akarok hanem ami van. össze van szűkülve a gyomrom, fogytam is mostanában az idegtől. 190 centivel 90 kg férfi vagyok, alapjában véve kicsit izmosabb felépítésű, de edzés nélkül nem vagyok megelégedve. Jövőre komolyan akarom venni az egészet.
Milyen fehérjét javasolnátok, és egyéb cuccokat hozzá, amit egy csomagba megtudnék rendelni esetleg. Fehérjéből nekem lehet, hogy valami növényi lenne esetleg jobb, valami laktóz mentes. A tej nekem nem tesz jót, úgy vettem észre magamon. Pattanásokat okoz.
Tejsavo
Estére casein Pl: turo,cottage cheese
Na meg egy rendes étrend mellé célhoz megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!