Melyik a legjobb fehérjepor? Kezdőként megéri a koncentrátumon kívül az izolált / hidrolizált fehérjét is tartalmazó készítmény?
Sziasztok!
(Újra)kezdőként nézegettem a fehérjeporokat, tudom, hogy bizonyos dolgokon nem szabad spórolni, de szeretném megtalálni a minőséget, ahol nem kell +1500 Ft/kg-okat rákölteni csak a márkára.
A GymBeam oldalán néztem a Just Whey, illetve a True Whey termékeket. Kilóárban 2000 Ft különbség van az előbbi javára, ugyanis az tartalmaz a fehérje KONCENTRÁTUMON kívül még izolált és hidrolizált (eltérő felszívódású) fehérjéket, illetve egyéb enzimeket.
Kérdésem, hogy testtömeg növeléshez, szinte kezdőként megéri-e nekem azt a +2000 Ft-ot rákölteni a többkomponensű fehérjéket tartalmazó készítményre, vagy ilyenkor még mindegy? Esetleg, van egyéb minőségbeli különbség, amit nem veszek észre?
Ezen felül: ki melyik márka melyik termékét ajánlja jó szívvel?
Előre is köszönöm!
Pure Goldot ajánlom, elég jól kilehet jönni ott, még izolátumot is megengedhetsz magadnak.
A lényeg hogy azért legyen egy kis neve a gyártónak, mert az lényegében azt jelenti hogy bevan vizsgálva legalább rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!