Ajánlanátok legyszi olyan növényi fehérje port aminek jó íze is van?
Figyelt kérdés
Csomót próbáltam, de mindegyik olyan mintha lisztet innék:D
A bananos pl szörnyű
Egy volt ami eddig bejott, a bioteches vegan fehérje, a csokis fahejas.
Nektek mi jött meg be ami tényleg finom és növényi?
2022. jan. 13. 21:09
1/10 anonim válasza:
Nem az ízén fog múlni, hanem gyártótól. A bioteches vegan proteinnel én is meg voltam elégedve. A pure goldos növényi fehérjéket is érdemes megnézni, nekem az is teljesen jó állagú volt.
2/10 anonim válasza:
Én csak a Beef high pump extra bcaa microcellular protein peptidet iszom, reggel este.
ettől vagyok feszes és eres.
Növényi vackokkal ne foglalkozzál,férfi vagy aki húst eszik!
3/10 anonim válasza:
Úgy ahogy a kettes mondja, illetve kézi váltós autót használnak a kanok
5/10 anonim válasza:
Bármelyik szója amit előbb átküldesz egy tehén nevű átalakító eszközön.
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
Pehet velem van a baj, de a sima sciteces tejsavó koncentrátumban még nem találtam olyat, ami ne ízlett volna. Tejjel razom fel.
9/10 anonim válasza:
Én kedvelem a biotecheseket
De a dmben is lehet kapni, nemem az is bejön
Illetve myvegan gyártja a kedvencemet (soy protein isolate vaníliás ízben legjobb!!)
10/10 anonim válasza:
#2 lol 2022ben még mindig itt tartasz?😃 pont annyira vagy férfi ha szerinted ettől vagy az
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!