Kreatin fogyasztás után letudnak ereszteni az izmaim, ha csak natúrban edzek és nem eszek semmi cuccot?
Figyelt kérdés
Elkezdtem kipróbálni, nagyon erősödök, meg vizesedek, pulover már enyhén feszül, szóval látványos a dolog.Attól félek, ha elfogy és kell pihenőt tartani kb 2-3 hónap azt írták, akkor össze fogok esni, nem fogok tudni nagy súllyal fekvenyomni,meg bicepszezni.Áthidalásra milyen kiegészítőt szoktak nyomni, tribulus pl?6 hétig szedem még, utána kell pihenőt tartanom, csak felakarok rá készülni.2022. jan. 25. 14:40
1/8 anonim válasza:
Egyébként elég kreatívan tudsz mindig pont annyit változtatni az elmebeteg kérdéseiden, hogy a gyengébb képességűeknek ne tűnjön fel, hogy itt éled az életed. Ez dícséret és bók, nem oltás.
2/8 anonim válasza:
Igen, ez egy tipikus probléma. Áthidalásra deca-durabolint szoktak használni.
3/8 A kérdező kommentje:
Sajnos a tribulusnál is olvastam hogy míg kifejti a hatását a gyógynövénykivonat, 1-2 hét, szóval lehet hogy a kreatin befejezése előtt 1-2 héttel már szednem kellene, hogy mikor abbahagyom a kreatin a tribulus már maximálisan kifejtse izomnövelő hatását.
2022. jan. 25. 14:56
4/8 anonim válasza:
Kérdező pls humort is vigyél már bele a szarjaidba thx önmagában az, hogy kreatin még nem funny
persze a trollkodáshoz intelligencia is kéne ugye
5/8 A kérdező kommentje:
Kreatint most fogyasztok először, kb két hete fogyasztom intenzíven.Előtte még nem próbáltam táplálékkiegészítőt, az oldalra is két napja regisztráltam.hogy hasznos információkat szerezzek a testépítésről, edzésről és hogyan egyek úgy hogy izmos legyek.
Örülök minden segítségnek, tapasztalat is jöhet, aki használt már a kreatint, vagy tribulust.
Egy sima kezdő vagyok, aki izmosodni szeretne.
2022. jan. 25. 16:38
7/8 anonim válasza:
Athidalasnak ajanlom az analis creatin peptid bevitelt 42es furofejjel. Csokkenti a test vizhaztartasat es aktivizalja az ősizom kirobbanasat
8/8 anonim válasza:
Leeresztenek persze.Ha este hallod a sziszegést akkor ereszt a bicepsz.
De reggel fel tudod pumpálni mielőtt elindulsz feszíteni a buszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!