Ha van rajtam felesleges zsír, abból a szervezet tud e átalakítani izommá ha kevés a kalória?
Figyelt kérdés
Szóval elvileg van egy 20 szazalékos test zsírom, ami nem olyan sok igazából, de a hasamon van zsír viszonylag elég sok, meg a medence csontomon, eléggé össze lehet rajta csípni ujjal, hájas. Ez engem zavar is magamon, kicsit apatestes hasam van. Ezt súlyzós edzés mellett kardióval el lehetne tűntetni, izomveszteség nélkül? Vagy a hason lévő felesleges szalonna most akár jól is jöhet, mert át fog alakulni izommá? Vagy ezt felejtsem el, és futással stb vel tudom ledolgozni? Vagy egyelőre hagyjam, és majd egyszer szálkásításnál foglalkozzak vele?2022. jan. 25. 11:08
11/13 A kérdező kommentje:
Valamint szerintem nekem kb 100 kg testsúly lenne az ideális.
195 centi vagyok 23 éves.
Van egy okosmérlegem, az szerint 18 százalék a testzsírom. Standard muscle kategóriába sorol engem a mérése alapján.
2022. jan. 26. 14:37
12/13 anonim válasza:
Naturalon 100kgosan mar nem lesz kockahas az tuti. Inlabb 90korul. De ez min 2-3 ev amit leirtal. Mind1 nyomjad 💪
13/13 anonim válasza:
Apatestes hassal több lesz az mint 18, nincs értelme ezekkel mérni. Amúgy meg nincs ideális testsúly. Jól kell kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!