Izomépítés céljából 2 vagy 3 naponta gyakorlatozzak?
Megkérdezhetem, hogy miért érzed úgy, hogy neked gerincferdülés, hanyag testtartásra, szar ízületekre, elhízásra az izomépítés a megoldás?
Mostanában sok ilyen kérdés van. Nem tudom az átlag számára a szabálytalanul rángatott oldalemelések, rotátor gyilkos nyak mögül nyomások, púpos hátú felhúzások, fél húzódzkodások miért segítenének a fos ízületeken, hanyag tartáson stb.
Nekem egy gyógytornászra lenne szükséged, hogy először tegyen rendben. Mobilizáció, funkcionális gyakorlatok, nyújtások, hengerezés, masszőr. Mellete erőnlét alapozása kardioval + kcal deficit.
Aztán ha nem úgy nézek ki mint egy vele született testi fogyatékos, akkor utána el lehet kezdeni az izomépítésen is gondolkozni.
4 hagy már ezt a Mobilizáció, funkcionális gyakorlatok, nyújtások, hengerezés, masszőr dumát.Neked mindenre ez a megoldás.
Kérdező ha akar,nyomjon nyak mögül, végezzen beleülős guggolást, meg merevlábú felhúzást.
Majd meglátja mennyire gyorsan javul a testtartása.
igen, a gerinferdülésre ez a megoldás, nem pedig a nyak mögül nyomás, vagy a merevlábas felhúzás
Na, nem mintha amúgy csak gerincferdüléses emberek végezhetnék ezeket
Persze tudon, natuál hobbistaként hétfőn le kell a tricepszet gyilkolni izolációs gyakorlatokkal, aztán 1 hét regenerálódik lol
Atyám. Ki beszél fekve nyomásról? Mindössze kezdő pilatest végzek itthon videó alapján!
Aki a hullahoppot írta, az csak ironizált, vagy komolyan írta? Nem egészen értem. Esetleg ha kifehtenétek, miért jobb mint a pilates, azzal mehetnék valamire.
A szakértők szerint elég, mivel az izmoknak az építéséhez szükséges regenerációs idő.
Én, mint nem szakértő szerint meg nem elég, mert ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben napi szinten szükséges valamilyen fizikai aktivitás és persze a kalóriákat is gyorsabban égeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!