Ha nagy izmos combjaim vannak, de én vékonyabbakat szeretnék, mire edzek egy edzőteremben? Sőt, legunkább hogyan? Milyen ötleteitek vannak fogyásra?
Figyelt kérdés
16l2022. jan. 13. 23:19
14/24 anonim válasza:
Ki pontozott le? Én kulturális személyi edzés adtam volna neki...
15/24 anonim válasza:
Mit sportolsz, hogy annyira izmosak a combjaid?
16/24 anonim válasza:
A csajoknál ez az állandó fogyás mánia annyira kiábrándító. Most nem akarok itt genyózni, de lehet hogy a korodbeli fiúknak szétdurran a töke ha rád néznek és nem is annyira vastag az a comb, csak a nők hajlamosak azt hinni állandóan hogy hú de dagadtak, holott lehet pont nem. Ez az ostorozás felesleges, ráadásul 16 éves vagy, már most kezded ilyen fiatalon az önkínzást a fogyás erőltetésével.
17/24 anonim válasza:
Nekem 23 évesen is szétdurran a tököm.
18/24 anonim válasza:
Azért ne 16 évesekre izgulj már.
19/24 anonim válasza:
Csönd!
A lelki érettség a fontos.
20/24 anonim válasza:
Egy jó Charles Bronson arcú mamára már engednéd, hogy izguljon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!