Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Titeket nem aggaszt hány...

Titeket nem aggaszt hány testképzavaros ír ebbe a kategóriába?

Figyelt kérdés

Gondolok itt az olyanokra, akik magyobb feneket akarnak, minden szarral turbózni a fejlődésüket, leszólnak teljesen jó formakat, vagy a ducibucira.

Félelmetes belegondolni ebbe.

2022. jan. 12. 17:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Erőemelő vagyok, versenyeken is indulok. Fiatalabb koromban tornász voltam, ahol az országos bajnokságra is kvalifikáltam, úgyhogy de, pontosan tudom, hogy mekkora sportteljesítményt lehet belerakni az erőedzésbe (legyen az nehéz súlyos vagy saját testsúlyos). Pont emiatt a rálátásom miatt vagyok képes kijelenteni azt, hogy a fitnesztermi izolálgatós, gépes, lábtolós, szobabiciklis maszatolás mennyire nem bír semmilyen sportértékkel.

"Tisztelet a kivételeknek, akik tényleg sokat tesznek bele ebbe a mozgásformába és szakmailag értenek is hozzá."

Ezt pont azokra az atlétákra írtam, akik valódi teljesítményt nyújtanak a konditeremben, nem pedig mell-bicepszezgetnek két BCAA koktél között. Ők igazi sportolók, ellentétben a gyúrósok 99 százalékával, akik azért járnak konditerembe, hogy kioktassák a kezdő kislányokat, meg hogy megbeszéljék a többi gyökérrel, hogy mennyire finom volt a mai csirkés rizs.

2022. jan. 13. 08:55
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem igazán érdekel. Bosszantóbb az az egy ember (akinek egyébként több fiókja is van), aki itt állandóan edzőt játszik, és beleüti az orrát mindenbe. Leszólja a többi válaszadót, mondván, hogy a tudomány mai állása szerint az adott vélemény nem állja meg a helyét. Kíváncsi lennék rá, hogy milyen papírral a zsebében osztogatja itt az észt a nagyérdeműnek.

Mellesleg ugyanez a figura a kérdezőket is rendszeresen trollnak titulálja, valamint magával beszélget a hozzászólásokban a fiókjain keresztül.

Ez, meg még néhány hozzá hasonló exhibicionista veri szét rendszeresen ezt a kategóriát.

2022. jan. 13. 13:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a testépítés az egyik legjobb sport.Mert az edzés önmagában kevés lenne.Mellette jól kell étkezni és megfelelő mennyiséget kell pihenni.Valahol aki komolyan veszi mindezt nem csak a külseje változik, hanem a jelleme is! És szerintem jó irányba.
2022. jan. 13. 17:32
 14/14 anonim ***** válasza:
46%

"az edzés önmagában kevés lenne.Mellette jól kell étkezni és megfelelő mennyiséget kell pihenni."

Ez minden egyes sportágra igaz. Csak a gyúrósok hiszik azt, hogy a kondizás az egyetlen "sport", ahol a táplálkozást és a regenerációt ennyire komolyan kell venni, mert soha nem jártak semmilyen versenysport egyesületében. Amikor anno 10 évvel ezelőtt az akkori csapattársaimmal készültünk az országos bajnokságra (ökölvívás), akkor szerinted az étkezést és a minőségi pihenést le se szartuk, mert arra csak a gyúrósoknak kell figyelni? Külön sportorvos dolgozott velünk, aki folyamatosan figyelte a táplálkozásunkat és a regenerációnkat. Ne gondold már a testépítést valami istenek feletti, semmihez nem hasonlítható sportágnak.

2022. jan. 13. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!