Miért mondják, hogy jól nézek ki, ha nem is? NEm is vagyok annyira izmos, mint kellene, zsíros is vagyok. Szerntem nagyon rossz a formám. Testképzavarom van?
Te a jobb kondisokhoz méred magad (megértem, ez érdekel, az ilyeneket figyeled), mások pedig az átlagemberhez.
Az átlagember sokszor egy 85 centis derekú lánynak is képes azt mondani, hogy karcsú, hova akar szálkásítani... Ez ugyanez, teljesen más nekik az etalon.
Viszont felülről persze, hogy más vagy, mint tükörben, ülve pedig sokaknak gyűrődik valami és egyeseknek ez a zsír, mert még viszonylag OK testzsírral is a hason ül egy kevés háj, onnan megy le utoljára, de azt nem tudják folyton tartani.
Lehet, hogy van enyhe testképzavarod, lehet, hogy nem, ezt így nem lehet megmondani. Az hihető, hogy egyesekhez képest rossz a formád, de szinte bizonyosan sokkal jobb, mint azoké, akikhez az ismerőseid szoktak.
Plusz az emberek ízlése is eltér. Van, akinek egy sima naturál izomzat rendesebben leszálkásítva már túl sok.
Igen én is így gondolom. De kérésre, akkor teszek ki egy képet. A karom 41-es, a vádlim semmilyen, az alkarom semmilyen, nincs vállam, a mellizmom lapos, a hasam zsíros, nincs csuklyám....
A képen kicsit be van húzva a hasam.
Amúgy közel 4 éve edzek, kevésnek érzem ezt ahhoz képest nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!