Ha az ember leginkább zsíros kenyéren él (+ valami zöldség), annak van valami rossz hatása hosszútávon?
a zsíros kenyér egészséges, jó epeürítő, de ha valakinek nem termelődik rendesen az epéje akkor már problémás.
A Richard Bittner svédkeserűnek kiváló epekiválasztást fokozó hatása van, étkezés után egy kicsit el kell belőle fogyasztani, én 15-20 ml-t iszok belőle egy étkezés után kb egy kupica
Nincs benne megfelelő mennyiségű és minőségű fehérje, ez biztos. Azon már lehet vitatkozni, hogy mennyire egészségtelen a telített zsír, és vele együtt jelentős mennyiségű, gyors felszívódású szénhidrát fogyasztása. Elvileg tuti recept a cukorbetegségre.
Szóval igen, van rossz hatása bőven.
Egyetértek az előttem szólókkal.
Én el se gondolkodom rajta, durva fehérjehiány, izombontás, halál, ez nekem bőven elég, az egyéb hiányoktól függetlenül is.
Zsírban sült tojás és zöldség, na ez már sokkal jobb lenne, de pl. kálcium- és magnéziumhiányt így is könnyű összeszedni.
nagyszüleink is telített zsírsavakat és fehér kenyeret ettek ettek, láttátok volna a dédimamámat, hogy ő miket evett, bezzeg ő végelgyengülésben halt meg nem volt semmi problémája.Úgy ette a vöröshagymát(zsíroskenyérrel) mint az almát, sok sót szórt bele abba a hagymába(bevagdosta késsel). Mondták is neki szívinfarktust fogsz kapni meg minden. Dehát nem, ő még egészséges, volt. De neki kőkemény gyomra is volt az biztos.
Régebben a gyorsan felszívódó szénhidrátok is egészségesek voltak meg a zsírok is, ma már azért egészségtelenek mert minden hülyeséget beletesznek, az se biztos hogy a kenyér "látott" e már búzát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!