Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehet ezen tullendulni?

Hogy lehet ezen tullendulni?

Figyelt kérdés

Pl valaki elhizott plusz 30kg.

Elkezdi a dietat megeszi a napi adagjat es latja hogy ettol a kajatol is kijebb jon a hasa es elkeseredik.

2022. jan. 11. 11:35
 1/2 anonim ***** válasza:
84%

Azt tudom tanácsolni, hogy ne a pillanatban élj. Ne az aktuális étkezésre koncentrálj, mert akkor persze, hogy meghülyülsz. Láss tovább az orrodnál. Türelem kell, semmi más. Ha nem láttam volna tovább az orromnál, akkor még én is mai napig az a túlsúlyos kisfiú lennék, aki voltam.

Ha tartós a kalóriadeficit, akkor hétről hétre alacsonyabb lesz a testzsírod, míg nem aztán pár hónap alatt (legrosszabb esetben) meglesz a végcél. Ne ragadj le az aktuális napodnál, mindig a jövőbe tekints.

2022. jan. 11. 11:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha kitartó vagy, nyárra tuti jó lesz, téli kabát alatt meg ki látja. (én ilyesmire szoktam gondolni).
2022. jan. 11. 16:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!