Mit csinálok rosszul?
A kérdésed nagyjából minden pontja vérzik, az egyes leírta miért
Amúgy hátnál szokás a karra úgy tekinteni, mintha csak egy kampó lenne kb, ami a gépet a hátaddal köti össze. Sokan rá sem markolnak a rúdra, hanem kampó szerűen ráakasztják a kezüket. Ha még így sem érzed akkor nagy a súly.
Ezt a gyakorlatot meg offold. Döntött törzsű evezés, húzódzkodás, t-rúd 100x effektívebb, de még az is jóval binztonságosabb ha mellre húzod le a rúdat a jelenlegi gépen
Kérdező: azért érzed a karod, mert:
1. még gyenge a hátad
2. szerintem nagyobb súlyt pakolsz fel, amivel nem tudod szabályosan csinálni, így nem tudod kellőképp "izolálni" a hátad
Az első tökéletesen leírja!
"Ezt a gyakorlatot meg offold. Döntött törzsű evezés, húzódzkodás, t-rúd 100x effektívebb, de még az is jóval binztonságosabb ha mellre húzod le a rúdat a jelenlegi gépen"
Ez nem igaz. Én is azt hittem, de sokkal jobban hozza a hátat a széles lehúzás. Elég a hátméretemre nézni, és csak lehúzást csinálok. Igaz én nyak mögé húzom, mert volt egy vállsérülésem, és ha előre húztam, akkor fájt.
Egyes, a gépen az ábra is azt mutatja, hogy így van a helyes gyakorlat. Felüléseket is csinálok elég sokat.
Akkor lehet ez a baj, hogy túl nagy a súly. Visszaveszek és kipróbálom holnap újra. Köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!