Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kondizás a minimum az átlag...

Kondizás a minimum az átlag fizetést keresők sportja?

Figyelt kérdés

Tehát olyan nettó 260-300k/ hó.

Ha valaki ilyen 200akat keres, az igazából lemondhat róla, úgy hogy eredményes is legyen benne?

Egy bérlet egy normális terembe 15 alatt nincs Bp-n.

Kaja normálisabban azért drágább, mint az átlag ember kajája, ezt valljuk be, legyen mondjuk 60k alsóhangon.

Vitaminok, izületvédő: havonta 5k

Fehérjepor: nem szükséges, de annak aki akar egy 10es

2022. jan. 5. 13:18
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
76%
És akik a sitten tolják? Ott nincs edző, sem spéci kaja, sem 100 féle gép, sem kokszi.
2022. jan. 5. 19:01
 22/37 anonim ***** válasza:
79%
Használtan veszel egy futócipőt,vagy horgolsz egyet ,oszt menj futni.
2022. jan. 5. 19:05
 23/37 anonim ***** válasza:
76%

10 ezerből van egy hónapra fehérjém, és D, C, Kálcium, Magnézium és multivitaminom.

Súlyzókat itthonra egyszer kellet megvenni, de ha terembe mennék az is max 10 ezer.

Kaját meg ha edzek, ha nem akkor is kell venni és semmivel se drágább az edzéshez megfelelő kaja mint a rossz. Szóval azt nem is kell számolni.

20 ezer forint, ezt szerintem azért majdnem mindenki megengedheti.

2022. jan. 5. 21:28
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

#21 mondjuk akik sitten tolják az nem túl idő optimális(Ha már nem kezdő szinten vagy), ami nekik nem nagy gond de egy dolgozó embernek annál inkább :D

De vannak nagyon alap edzőtermek amik tényleg olcsóak, mert csak az eszenciális dolgok vannak(azaz semmi gép) és 5 ezer forint havonta.

Őszintén már az is jó ha elmegy az ember legalább edzeni, mégha nincs is semilyen kidolgozott étrendje, ha az a cél hogy egészségesebb legyél akkor sokat tesz a lattba hogy az a heti pár edzős nap.

2022. jan. 5. 22:20
 25/37 anonim ***** válasza:
9%
Mindent meg lehet oldani okosba, olcsón, otthoni vagy edzőparkos edzés, fehérjepor helyett tojás stb, de tény és való, hogy aki rendesen akarja csinálni, annak sok pénzbe kerül. Én a kondibérletet szép kártyával fizetem, 12 ezer, havi fehérjepor 14 ezer, a kaja is nyilván drágább emiatt. Azért nem mondom, hogy milliomosnak kell lenni ehhez, én nettó 300 felett keresek és így azért nem problémás.
2022. jan. 6. 08:53
 26/37 anonim ***** válasza:
53%

Nem.Azok sportja,akik nem a kifogásokat keresik.100 szor ki lett már cesezve hogy egy normalis taplálkozas nem drágabb mint a csipsz kólazabalás.

Persze mindhiába.Újból előkerül ez a borzasztóan lehetetlen kivitelezése a kajának,meg a rengetek kiegészítő,bérlet,amiket földi halandó nem tud megvenni,csak milliomosok.

[link]

Gondolom ez sem fog meggyőzni.De mindenki azt csinál amit akar.Nekem hót8.

2022. jan. 6. 14:13
 27/37 A kérdező kommentje:
Ha elhiszed, ha nem, nem mindenki nyomja két pofára a csipsz kólát, meg pizzát, amit ez a koxhuszár diktál a videóban. Kommentekben is leírják, hogy elég gyenge összehasonlítás lett.
2022. jan. 6. 14:23
 28/37 anonim ***** válasza:
74%
Kondizni csak a Rotschild-család tagjainak van joga és lehetősége.
2022. jan. 6. 14:27
 29/37 anonim ***** válasza:
68%

Ennyi komment a semmiről.

Kérdező, ha hajléktalan vagy, akkor menj a híd alá, ne kondizz. Ha van annyi pénzed, hogy tudsz venni magadnak normális élelmiszereket aldis hamburger helyett (ami amúgy rohadt drága), akkor van pénzed hetente többször húst enni, tojást enni, zöldséget enni. Ennyi bőven elég. A kondibérlet pedig ha zavar, akkor hagyd el Budapestet és látni fogod, hogy vidéken fele annyi a bérlet. Ha pedig igazán eredményes akarsz lenni a kondizásban, akkor tényleg kokszolj be, mert naturálban a szó szoros értelemben sosem leszel eredményes, pláne olyan hányadék genetikával, mint ami neked van.

2022. jan. 6. 14:32
 30/37 anonim ***** válasza:
63%

Én átlagember vagyok, nem eszek pizzát, se chipset, egyéb nassolni valót sem, üdítőt sem iszok, nem piálok, nem cigizek, átlag kajákat eszek, amiket itthon készítek. Nekem nem kerül a kaja 50-60 000 Forintba havonta, mert nem eszem sokat.

Aki viszont sokat eszik annak a gyúrós kaja is annyiból fog kijönni, mint a szemét kaja, főleg ha nassol, issza az üdítőt, esetleg dohányzik. Ennyiből igaz az, hogy a testépítő étrend is annyiba kerül, mint a sima. Viszont ha behúzod a nadrágszíjat, akkor olcsóbb lesz a sima köznapi étkezésed, mint a kondis étrend.

Sima erőnövelés meg "szemét" kaja mellett is működik, csak egyél többet.

2022. jan. 7. 15:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!