Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi pénzt kell minimum...

Mennyi pénzt kell minimum keressen valaki, hogy normálisan tudja űzni a testépítést?

Figyelt kérdés
Tehát normálisan kajálni, normális terembe járni, vitaminok tápkiegek, és mellette netán albérletet/családot is fenntartani (budapesten)

2021. szept. 7. 16:52
 1/9 anonim válasza:
78%
Nettó 300 ezer
2021. szept. 7. 16:54
 2/9 anonim ***** válasza:
34%

Nemrég kezdtem el.

fősuli mellett gyúrok, mert szeretnék szép lányokkal ismerkedni.Már most is észrevettem pár hónap gyúrás után, hogy az m poló helyett l méretű kell, igaz kicsit lötyög rajtam.

Lett pár haverom is, a teremben, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy tőlük veszem a cuccot, mert azt mondták enélkül elveszett lélek lennék a vasak között.dragon pharma az amivel megismertettek.Mit mondjak üt mint a jocógyerök a szülinapos bohócot, csomagbontásnál.

Havi 30ba van a cumó, plusz mondta az edzőbá, vegyek fehérjét, meg multivitamin, oszt csá.

5 kg már feljött, szuszi megy, kezdésnek jólösz, azt mondták.

4 hónapig nem tudom hogy fogom kibírni, mert már most fáj a fenekem, ahogy benyomják.

Elemér 22F

180cm

60kg

2021. szept. 7. 17:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igazából kaja részről nem feltétlenül drágább a testépítés az átlagember életmódjánál. Tápkiegek közül csak a vitamint vedd, esetleg ízületvédő. Amíg nem vagy 120 kiló szín izom, nem kell olyan sokat enni és ha mindent magadnak készítesz el nem annyira vészes, persze ár szempontjából nem mindegy, hogy sertés vagy marha - de akkor maradj a sertésnél (vagy csirke). Ha számít a pénz én nem ennék 10 féle zöldséget egy nap - azzal, hogy nem eszel cukrot és lisztet már így is fényévekkel mások előtt vagy.

Az se mindegy, hogy hány szobásat akartok bérelni és hányan dolgoznak a családban. Mindenesetre arra akarok kilyukadni, hogy a minimálisan egészséges életmód nem pénzen múlik, annál amit te készítesz el semmilyen hitvány felvágottas szendvics nem olcsóbb ha leszámolod a tápanyag-mennyiséget.

2021. szept. 7. 17:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Elemér,elemér!

Ismerős vagy te valahonnan, de nagyon.

Fene azt a kis fejecskédet.

2021. szept. 7. 17:17
 5/9 anonim ***** válasza:
85%

2/4 anonim válasza:

Tragikusan gyengék a trollkodási kísérleteid. Nekem kellemetlen.

De hát nem hiába, ehhez is kellene ugye agy

2021. szept. 7. 20:27
 6/9 anonim ***** válasza:
59%
Nekem is ismerős ez az Elemér, csak a kar vastagságát elfelejtette leírni ;) Amúgy a kérdezőnek válaszolva, lehet ezt a sportot kevésből is űzni és sokból is, viszont jó ha tudod hogy a testépítésben tényleg igaz hogy annyit kapsz vissza amennyit beleteszel. Beleteszel, időt, energiát, pénzt. Persze nagyban számít hogy mi a célod, gondolom nem a versenyzés. Ebben az esetben ne hagyd magad megvezetni, mert a hobbista terembe járók számára a boltokban kapható tápkiegek 95%a felesleges. Ha rendesen kajálsz akkor be tudsz vinni annyi tápanyagok amennyit be is tud építeni a szervezeted. Ha meg nem kajálsz rendesen akkor azért felesleges. Nem a kiegészítőkkel kell kezdeni hanem az alapokkal. Tehát ezeket nyugodtan ki is húzhatod a listáról. Egy jól felszerelt edzőterem budapesten kb 12-15 eFt, a normális kajálást azért nehéz megmondani mert ez teljesen attól függ hogy neked mik az igényeid, mennyit kell enned, stb. Ha ektomorf vagy,pl nehezebben fogsz fejlődni, többet kell enni, értelemszerűen az drágább lesz. Az abli árak budapesten elég húzósak, kb 150-250 eFt-tól vannak, ez is attól függ milyen helyen nézelődsz (pl nem mindegy hogy a hős utcában van az albérlet vagy a rózsadombon), mekkorát, felszereltség, stb. Én amúgy azt mondom nettó 500-ból kényelmesen ki lehet jönni (nem trollkodás, komolyan így gondolom :))
2021. szept. 7. 20:56
 7/9 anonim ***** válasza:
81%
Pesten minimum nettó 400, máshol elég a 300 is. Mondjuk ha versenyezni akarsz, akkor nyilván több.
2021. szept. 7. 21:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Attol fugg mennyi fix kiadasod van... albiban laksz vagy van sajat. Tartassz e fenn kocsit pl stb.. a gyuras alapbol nemsok extra koltseg. Berlet 10-15. Kaja meg... sok haverom tobbet kolt a kajaldakba meg rendelgetessel mint en a gyuros etrenddel...
2021. szept. 8. 00:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Hülyeség.A kaja semmive se drágább nint az átlagember kajája.

A kiegeszítők terén meg akkora a szóras,hogy elb$hatsz istentelen mennyiségű pézeket minden xarra,ami totál mellékes,a gyártónak meg jó,vagy moderáltan költesz arra,ami valóban kell.

Nem én találtam ki Ime egy példa,hogy melyik a drágabb es a jobb:

[link]

2021. szept. 8. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!