Kacsamell, kacsacomb jó gyúrós kajának számít?
Uristen!A sárga kapszulában ezt irták?Arról nem írtak hogy az összcalória a döntő és hogy a zsírok részei a macrónak?
Nomost juj mi lesz ha megettél néhány gr telített zsírt?
Ki ne dobd!!
#11 épp ez a gond, hogy sokan a kérdést sem értelmezik veled együtt, akik engem lepontoztak. Az volt a kérdés, hogy jó gyúrós kaja-e, nem az, hogy ha egyszer eszel gond-e.
Ha jó gyúrós kaja lenne az azt jelentené, hogy a jelenlegi napi 1.2kg csirkémet simán kiválthatom vele az év minden napján. Úgy viszont már nem néhány gramm telített zsír lesz, ugye?🤦♂️
Hobbi szinten gyúrok. Arra figyelek, hogy KÁBÉ meglegyen a kellő tápanyag naponta, és hogy az nagyjából egészséges alapanyagokból legyen meg. Mivel baromi nehezen jön föl izom, így az utóbbit nem tudom tartani, mert különben semmit se híznék, csak ha napi több kiló rizst meg sovány húst ennék, de az nyilván nem játszik.
Na nálam az egészségesbe beletartozik MINDEN nem feldolgozott, jó forrásból származó hús. Nem csak a csirkemell, hanem a comb, de a kacsa és a sertés is. A tiszta zsírt (ami van pl a tarja szélén) sosem eszem meg, de hogy maga a hús zsírtartalma nagyobb mint pl a csirkemellé, leszarom. Tedd te is ezt, hacsak nem vagyok könnyen hízó alkat, mert akkor tényleg nem árt a sovány húsokat enni.
Sárga kapszula nem szentírás, főleg hogy Bunny is sok mindent máshogy gondol azóta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!