Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Scitec Hydro Isolate -hoz...

Scitec Hydro Isolate -hoz hasonló de barátibb árú fehérje létezik?

Figyelt kérdés
Ki szeretném próbálni hogy érzek-e különbséget a normál fehérje koncentrátumhoz képest de picit drágának tartom a Scitecesből a hidrolizáltat, a hétköznapokban a pirosat dobozost iszom az teljesen jó árban van szerintem.
2021. dec. 22. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút semmi különbséget nem fogsz érezni, mivel lényegesen csak a felszívódás gyorsaságában lesz különbség, azt viszont nem érzed. Ha naturál vagy akkor pedig hiába szívódik fel hamar, mivel nem vagy csurig inzulinnal, ugyanolyan gyorsan fog eljutni az izomba, mint a koncentrátum, tehát fejlődésben sem ad hozzá semmit.
2021. dec. 22. 19:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem, akkor ezek szerint naturálként nincs is értelme fogyasztani, köszönöm a tanácsot.
2021. dec. 22. 19:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hobbi szinten naturálként semmi változást nem fogsz észrevenni a sima tejsavó és e között. Azon kívül, hogy a koncentrátum még finomabb is, és olcsóbb.
2021. dec. 22. 20:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha csak kipróbálni akarod, akkor szerintem annyira ne foglalkozz az árral. Egyszer fogod megvenni. Egyébként amatőr szinten tényleg semmi különbség. Még azt is kétlem, hogy akár profi szinten számítana.
2021. dec. 22. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!