Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megközelítőleg milyen erős...

Megközelítőleg milyen erős vállak kellenek a komolyabb saját testsúlyos gyakorlatokhoz?

Figyelt kérdés
Gondolok itt front lever / back lever-re vagy kézen állásban fekvőtámaszra, stb... Tudom, összetett gyakorlatok, nem csak vállak dolgoznak közben, de ha aránytalanul fejlődnek az izmaim egymáshoz képest, akkor honnan tudhatom, hogy a vállaim már készen állnának ezekre a gyakorlatokra? ( Csak elméleti kérdés )
2021. dec. 20. 08:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon erős vállak.
2021. dec. 20. 09:18
 2/2 anonim ***** válasza:
87%
Amikor én sok évvel ezelőtt elkezdtem a street workoutot, akkor rohadtul nem gondoltam volna, hogy ez a sportág ekkora mértékben az erős vállövön és az erős törzsizomzaton múlik. Szóval ja, végtelenül fontosak az erős vállak.
2021. dec. 20. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!