A nagy termekben mint pl. a gilda jobb a légkör, mint a kisebb külvárosiakban?
Kezdőként, meg mivel túl jó alakom és sok önbizalmam sincsen kisebb termekbe mentem inkább, mondván ott biztos nyugisabb, és legalább kevesebb ember előtt kell megmutatkoznom. Ehhez képest mindkét helyen ahova jártam, voltak egy ilyen törzsvendég kör akik úgy érezték ez a terem az övék, vagy legalábbis értük van és rám szálltak. Semmi kirívót nem csináltam, megfelelően végzem a gyakorlatok, rendeltetésszerűen használom a gépeket ugyanazt csinálom mint bárki más csak még nyeszlett alkatom van, de hát valahogy el kell kezdeni. Csak ezért a terem büszkeségei szétcsesztetik az embert. Ha köszönök nem köszönnek vissza, ha nem köszönök paraszt vagyok, betrappol utcai cipőben de beszól hogy nem jól raktam fel a törölközőt a padra, azt elemezgetik mit csinálok, hogy edzek, megjegyzéseket tesznek stb. Most erre ki kíváncsi? Fizetek egy szolgáltatásért és csak szeretném zavartalanul használni.
Ezért fordult meg a fejemben hogy esetleg a nagyobb termekben mégis jobb, ott talán el lehet veszni a tömegben. Vagy az ilyen gyökerek mindenhol ott vannak?
Az ilyen gyökerek mindenhol ott vannak, de egy nagyobb teremben valóban könnyebb eggyé válni a tömeggel. Nagy termekben ez az attitűd nem igazán jellemző.
És hát ja, engem is 16 éves koromtól 19 éves koromig szerettek megtalálni minden ökörséggel az ilyen professzorok, akik húsz év konditerembe járás után is úgy néztek ki, mint Jeff Garlin, de elolvastak két shopbuilder cikket, úgyhogy ők már mindent tudtak az edzésről és a táplálkozásról. Aztán 19 éves koromban pár ember füle hallattára elküldtem a fenébe egy ilyen apatestű okostojást. Utána egy hétig én voltam a közellenség a teremben, majd az ügy a feledésbe merült és soha többet nem oktatott ki egy falusi Mr. Olympia sem.
Jézusom. Sok teremben megfordultam már, de hálistennek ilyen gyökerekkel soha nem találkoztam. Egyébként igen, ilyenkor a nagy terem megoldás lehet, ott sokkal kisebb eséllyel kötnek beléd random.
Az hogy egy kis helyen megvan a törzsgárda 20 éve az nagyon jó tud lenni a családias légkör miatt, a baj akkor van ha ezek éppen gyökerek és azt hiszik övék a hely, közben ugyanúgy csak egy bérletük van oda mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!