Szerintetek megérné szednem creatint?
Segít, ha kitartóan szeded, megfelelő mennyiséget, sok folyadékot iszol és mellette tökéletes az étkezés.
Meg persze, ha ki is használod, tényleg beleadsz mindent az edzésekbe.
Látom olyanok írnak kommentet akik semmit nem tudnak a kreatinról.
BCAA fölösleges, bőven viszel be eleget étkezésed során.
Az ember kreatin raktárai viszony általában 60% körül vannak telítődve.
A kreatin segíti az ATP termelést, több energiája lesz az izmaidnak és gy optimálisabban tudnak fejlődni.
Kutatások alapján kb 10-15%-al gyorsabban tud fejlődni az ember.
Étkezésedre viszont figyelj mert 65kg nagyon kevés, ahhoz hogy izmot szedjél fel kell hogy kalória + ban legyél és proteindús étkezésed legyen. Plusz heti 3-4 egyzés fontos hogy meglegyen
#6 3 és 5 gram között, egyértelműen ha kezdő vagy elég a napi 3g.
Kreatinraktárnak idő kell mire feltöltődik, ezért szoktak egy 1 hetes 20g/nap os "gyorsfeltöltő" periódust csinálni, ott érdemes 5g/étkezés re szétosztani, bár én ezt nem szeretem, én inkább megvárom míg az ajánlott napi adaggal szépen lassan feltöltődik és ezért simán lehet egybe bevinni.
GymBro hiedelmekkel ellentétben a kreatinnal nem kell ciklusokat csinálni ez nem szteroid, szedd naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!