Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan lehetnék jövő nyárra...

Hogyan lehetnék jövő nyárra feltűnően izmos?

Figyelt kérdés
Eléggé vékony vagyok, 20 éves, 180 cm 68 kg. 2 hónapja kezdtem ez edzeni. Szeretném ha jövő nyáron néznének a nők a strandon hogy milyen izmos vagyok. Heti 4x edzek izomcsoportokra leosztva. Milyen cuccot kéne tolnom mellé, hogy bitang izmos legyek? A konditeremben beszéltem emberekkel, a BCAA+Glutamin kombót ajánlották. De ajanlották már a kreatint is, meg cink készítményt is. Ezek tényleg jók? Vagy mit toljak?
2021. nov. 29. 10:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
68%
Nyarra? Feltunoen izmos 68krol? Ahhoz kox kene nem bcaa 😅
2021. nov. 29. 10:45
 2/20 anonim ***** válasza:
39%

Szia kérdező!Látom rendes bástya vagy, segítek picit.Most megyek edzeni, saját tápkieg stackemet leírom, hátha kedvet kapsz hozzá.Mikor nem megy ilyen boldi szuszi deka triumvirátus, áthidaló stacknek ezt szoktam csinálni.nekem van rá pénzem, sajnos elég sokba kerül ha így össze állítod,nekem megéri, mert az ivóampullás ásványianyagok után se esek annyira össze, erő tömeg megmarad, csak kicsit vizesebb leszek az áthidaló időszakokban.Mivel vállalkozó vagyok, egész nap ráérek, általában délelőtt megyek edzeni.felkelek, innentől leírom a napi rutin, hátha kedvet kapsz, és megerősödsz mint a pari néni hátán a szőr.

9-kor kelek.Várok egy fél órát hogy megkarcoljon a hasam,amikor érzem hogy éhes vagyok, mehet a következő kombó éhgyomorra.

5g kreatin,5 g arginin,3 g beta-alanin,2g l-karnitin,3g citrulin.

Várok egy fél órát, mikor már a falat is lekaparnám a fogaimmal, mert olyan éhes vagyok, egy izmosabb reggeli.Ami így néz ki.

200 g rizs,50g tejsavó fehérje.

Innentől 30-40 perc mire érzem hogy a kaja bekerül a vérkeringésembe, edzőteremben edzés.

Edzés után várok egy fél órát mikor kimegy a testemből a vér, majd egy 5g glutamin,2g taurin, 10 g bcaa lecsúszik.

Megint fél óra pihi, utána egy steak rizzsel, zöldséggel.

De szigorúan akkor megy ez amikor tisztítókúrán vagyok, máj és vesevédő teákat is ebben a 8-12 hétben iszom, hogy tisztuljon a szervezet sok ivóampullás ásványianyagtól.

Aki akar kérdezni, h-sz-p délután estefelé a debreceni kátlörben edzegetek, de csak óvatosan, mert a tulaj már nekem is szólt, hogy bécikém, tudom hogy erős vagy, de a 300 kg ne csörögjön már annyira felhúzásnál, mikor elengeded a súlyt.

Béla 48F

197cm

147kg

kar 55cm

erőemelő

2021. nov. 29. 10:51
 3/20 anonim ***** válasza:
83%
Ahhoz edzeni is kéne, nem egész nap az oldalon lógni.
2021. nov. 29. 10:51
 4/20 anonim ***** válasza:
34%

Béla!

Tiszteletem!

Debreceni vagyok, én kérnék edzésben kajában segítséget.ha jól értem napi két edzés megy nálad, én csak estefelé érek rá.

Többit nem az oldalon kérdezném ha meglátlak váltanék veled pár szót, én is izmosodni szeretnék.

Persze csak ha nem veszed tolakodásnak.

2021. nov. 29. 10:55
 5/20 anonim ***** válasza:
54%
Valaki azthiszi h viccesek ezek a kommentek v nemertem 🤔 eleg gagyi mar... szerezzetek baratnot
2021. nov. 29. 10:58
 6/20 anonim ***** válasza:
0%

2-es!

Tudom hogy ezek táplálékkiegészítők, de ha ezt én beszedném, csúcsot nyomnék a teremben.

Eddig ezeket magában szedegettem néha, de most ihletet kaptam én is.Shop oldalakon nézem, ha külön külön veszed meg akkor se olyan sokba.

Max olyan 30 ezerből kijön minden vitamin, fehérje, aminosavak,kreatin.

2021. nov. 29. 11:07
 7/20 anonim ***** válasza:
23%
Kreatin és l-arganin is menjen dögivel tesó,jövő nyárra úgy fogsz kinézni hogy napozás közben sorra ülnek majd rád a csajok
2021. nov. 29. 11:38
 8/20 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű:

1: tedd fel a kérdést gyakorikerdesek.hu-n

2: ???

3: magabiztos mosollyal az arcodon szambázz végig a szájtáti népség előtt a velencei korzón az Ice and Go-s és a fánkos stand között.

2021. nov. 29. 13:01
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
Ki ez a sok rosszindulatú lepontozó itt, mikor mindenki a kérdésre válaszolt?
2021. nov. 29. 13:30
 10/20 A kérdező kommentje:

Tehát 68 kilóról nem megy jövő nyárig a feltűnő izmosodás kox nélkül? Ilyen testet akarok:

[link]

2021. nov. 29. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!