Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha most elkezdek kondizni,...

Ha most elkezdek kondizni, akkor jövő nyárra összehozhatok egy átlag feletti fizikumot ?

Figyelt kérdés
Kb. 7kg felesleg van rajtam és 18 éves vagyok.

2021. jún. 1. 15:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
akár
2021. jún. 1. 16:05
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Szerinted honnan tudjuk, kedves kérdező? Mik vagyunk mi, jósnők? Most egy ilyen kérdésre milyen konkrét választ vár?
2021. jún. 1. 16:27
 3/12 A kérdező kommentje:
Akkor úgy kérdezem, hogy általánosságban ez lehetséges ?
2021. jún. 1. 16:31
 4/12 anonim ***** válasza:
74%

Mi az, hogy "átlag feletti" fizikum? Magyarországon az átlag felnőtt férfi fizikuma sörhas tokával. Annál jobb fizikumot nem nagy kaland összepattintani. Az, hogy neked jövő nyárra milyen fizikumod lesz, az attól függ, hogy most hogy nézel ki, milyen ütemben fejlődsz, milyen az anyagcseréd, hogy reagál a tested a változásra, milyen az edzésterved, milyen a diétád, mennyit regenerálódsz, és még sorolhatnám.

Linkelj képet a vágyott "átlag feletti" fizikumról!

2021. jún. 1. 16:36
 5/12 anonim ***** válasza:
74%

7 kg-t 3-4 hónap alatt le lehet pucolni -> közben alapokkal képbe lehet hozni magad, meg megtanulni a gyakorlatokat.

Utána marad kb 8-9 hónap, az alatt fel lehet szedni valami látható pluszt.

Attól függ mit nevezünk átlag felettinek. Az átlagos telefosott búvárruháknál jobbat össze lehet hozni ennyi idő alatt, az átlagos kondis formánál nem.

2021. jún. 1. 16:37
 6/12 A kérdező kommentje:

[link]

Felülről a 2. sorban lévő 2 kép közöttire gondoltam. Igazából arra, hogy valamennyire kirajzolódjon az izomzat, tudom nagyrészt genetika stb. De ha valaki becsületesen végigcsinál 1 évet rendes edzéstervvel, étrenddel stb.-t beleértve, akkor mekkora fejlődés várható el a nagy többségben?

2021. jún. 1. 16:53
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ossze lehet hozni
2021. jún. 2. 01:57
 8/12 anonim ***** válasza:
82%

Átlagban igen össze lehet hozni.Becsületesen 1 hónap alatt egy kezdő nagyjából 1.5-2 kg t nől(ami nem színizom!!).Ezt teszi kb 6-7hónapn keresztül.Majd utánna is nől még,de lassulni kezd a súlygyarapodása.

Csak átlagról beszélek.Ez azt jelenti,hogy a nagytöbbség.A kisebbség vagy jobb,vagy rosszabb mutatókat produkál.

2021. jún. 2. 03:02
 9/12 anonim ***** válasza:
82%

8#vok.

Ja, és 7 kg súlyfelesleget le lehet adni 2 hónap alatt.Az anyagcserédtől függően.Sztem a te korodban ilyen testsúllyal ez nem gond.

2021. jún. 2. 03:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát, sokmindentől függ, de főleg tőled
2021. jún. 2. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!