Ha most elkezdek kondizni, akkor jövő nyárra összehozhatok egy átlag feletti fizikumot ?
Mi az, hogy "átlag feletti" fizikum? Magyarországon az átlag felnőtt férfi fizikuma sörhas tokával. Annál jobb fizikumot nem nagy kaland összepattintani. Az, hogy neked jövő nyárra milyen fizikumod lesz, az attól függ, hogy most hogy nézel ki, milyen ütemben fejlődsz, milyen az anyagcseréd, hogy reagál a tested a változásra, milyen az edzésterved, milyen a diétád, mennyit regenerálódsz, és még sorolhatnám.
Linkelj képet a vágyott "átlag feletti" fizikumról!
7 kg-t 3-4 hónap alatt le lehet pucolni -> közben alapokkal képbe lehet hozni magad, meg megtanulni a gyakorlatokat.
Utána marad kb 8-9 hónap, az alatt fel lehet szedni valami látható pluszt.
Attól függ mit nevezünk átlag felettinek. Az átlagos telefosott búvárruháknál jobbat össze lehet hozni ennyi idő alatt, az átlagos kondis formánál nem.
Felülről a 2. sorban lévő 2 kép közöttire gondoltam. Igazából arra, hogy valamennyire kirajzolódjon az izomzat, tudom nagyrészt genetika stb. De ha valaki becsületesen végigcsinál 1 évet rendes edzéstervvel, étrenddel stb.-t beleértve, akkor mekkora fejlődés várható el a nagy többségben?
Átlagban igen össze lehet hozni.Becsületesen 1 hónap alatt egy kezdő nagyjából 1.5-2 kg t nől(ami nem színizom!!).Ezt teszi kb 6-7hónapn keresztül.Majd utánna is nől még,de lassulni kezd a súlygyarapodása.
Csak átlagról beszélek.Ez azt jelenti,hogy a nagytöbbség.A kisebbség vagy jobb,vagy rosszabb mutatókat produkál.
8#vok.
Ja, és 7 kg súlyfelesleget le lehet adni 2 hónap alatt.Az anyagcserédtől függően.Sztem a te korodban ilyen testsúllyal ez nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!