Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Akik hobbiszinten kokszolnak,...

Akik hobbiszinten kokszolnak, növit, inzulint szúrnak, stb azok is hamarabb halnak meg az átlag embernél?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 29. 21:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
a cuccnak kockázata van akkor is, ha hobbiszinten nyomod
2021. ápr. 29. 22:03
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kb
2021. ápr. 29. 22:58
 3/12 anonim ***** válasza:
6%

Ismertem egy átlagembert.Elgázolta egy autó.Csak 34 éves volt.

Honnan a csecsből tudjuk?

A kox egy lutri.

Vagy sikerül sokáig élni, vagy Rich Piana és a többiek.

2021. ápr. 29. 23:09
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Nembiztos.. emberfuggo. Mindenki mashogy reagal. De barhogy meghalhatsz. Elut egy kocsi azt szevasz. Bar hobbistak inkabb csak testot tolnak de van aki novizik is. Aki televan... mert csak a novi vagy havi 100
2021. ápr. 30. 01:02
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Aki ész nélkül koxol az valószínűleg hamarabb kinyiffan
2021. ápr. 30. 05:46
 6/12 anonim ***** válasza:
85%

Az egyik ismerősöm egy évet nem bírt ki naturál edzéssel, minden áron bele akart kezdeni egy trenblone kúrába. Hiába mondtuk neki, hogy ne csinálja, tökre nem ér annyit, teljesen jó genetikája van, fiatal is, naturálban is olyan eredményeket tudna elérni jó edzéstervvel és jó diétával, hogy az hihetetlen, de nem, ő 10-11 hónap után beszerezte a trenbolone-t. Lenyomott egy kúrát, le is vezette, és semmi gond nem történt, meg is dobta a fizikumát nagyon durván. Lenyomott még egy kúrát, azt is levezette, mégis köröm méretűre zsugorodtak a heréi, a pattanásai pedig ökölnyire nőttek. Ki tudja mi lett volna egy harmadik kúra után is?

Szerintem nem is az a kérdés, hogy az anyaghasználók korábban halnak-e meg, hanem hogy hány évet kell leélnijük kihullott hajjal, libidó nélkül, leállt természetes tesztoszteron-termeléssel.

2021. ápr. 30. 11:00
 7/12 anonim ***** válasza:
63%
3#vagyok.Tudodjátok mit,ha nem tetszik a válasz akkor koxoljatok bmeg!Minek a kérdést félteni, ha csak azért van hogy koxolásra buzdítson? Szúrd vagy szedd bánja a tököm!
2021. ápr. 30. 11:10
 8/12 anonim ***** válasza:
39%
En meg 0at kaptam 😂 nemtudom milyen valaszt varnak. Eleg sok koxost ismerek, enis csinaltam par evig. Volt barmi bajunk? Semmi... Hamarabb meghalunk? Lehet 🤷‍♂️
2021. ápr. 30. 13:05
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet...

Most az a része, hogy az anyaghasználóknak 70%-kal nagyobb esélye van a rosszindulatú daganatokra, az autoimmun betegségekre, a szívelégtelenségre, és az agyvérzésre, az elhanyagolható.

2021. ápr. 30. 13:24
 10/12 anonim ***** válasza:
16%
Nincs benne különösebben nagy kockázat.
2021. máj. 1. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!