Mikor érdemes edzeni?
Reggel szeretnék elmenni edzeni, reggel reggeli előtt, vagy inkább reggel reggeli után?
Teljesen kezdő vagyok, nem tudom ,hogy érdemes-e edzés előtt vagy után enni, leírnátok, hogy hogyan lenne a legoptimálisabb?
"Edzeni reggeli után kell, aztán edzés után kell megint bevinni tápanyagot, hogy visszatöltsed a glikogénraktárakat." A jó öreg anabolikus kapu? Maradjunk annyiban, hogy naturál kezdőként nem tudsz te olyan súlyzós edzést csinálni, ami annyira a végletekig kimerítené azokat a fránya glikogénraktáraidat, hogy azonnal vissza kelljen őket töltened, különben vége a világnak. Ezt az anabolikus kapus, meg glikogénraktár visszatöltős dolgot hagyjuk meg a kémiát használó versenyzőknek és az állóképességi sportolóknak, ugyanis ezek naturál hobbi szinten nem létező szempontok.
"este edzel az sem rossz de ez estinél az edzés utáni kajálás nem a legjobb." Mert? Miért? Ezt írták a Nők Lapjában? Ha az esti utolsó étkezés után még fenn vagy 2-3 órát, és lefekvésig van időd megemészteni az elfogyasztott táplálékot, akkor rohadtul nem baj, ha esti edzés után vacsorázol.
"Nekem a legjobban az jött be, hogy reggeli 6-kor, edzés 7-től kezdve, aztán legkésőbb edzés befejezésétől számított 1-1,5 órán belül (fejlődési kapu) megint enni. Ezeket követve azért sikerült annó lefogynom ~45 kilót, majd atlétikus alkatra beállnom." Ezen a két zagyva mondaton csak röhögni tudok. A fejlődési kapu annyira létezik, mint a Yeti. Te nem emiatt a 15 éve cikinek számító elmélet miatt fogytál le, hanem azért, mert (tudattalanul is) tartósan kalóriadeficitben voltál. Ennyi! Semmi misztikum nem áll a dolog mögött.
"a szálkásítás-tömegelés időszakában is eszerint éltem." Kérdező! Naturál hobbi gyúrósként felejtsd el ezt a szálkásítós-tömegelős mizériát, pláne kezdőként. Ezt naturál hobbista szinten valójában értelmezhetetlen. Simán csak eddz, amikor jól esik és van rá időd; mindig melegíts be; nyújts sokat; pihenj eleget; legyen egy célnak megfelelő étrended, aztán szevasz!
Álljatok már le ezzel az anabolikus kapus kretén trollkodással.
Ez már trollkodásként sem vicces, pláne hogy az utóbbi napokban csak ezzel kreténkedik az életten f@sz szerencsétlen pincében bújtatott trollinnyó.
Jó, mondjuk az a baj, a trollkodáshoz is kell némi sütnivaló, nem elég az, hogy az illető minden második.nap az édesanyukájával hálja el a nászéjszakát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!