(Fokent) lanyok, leirnatok nekem az edzesterveteket fenekre?
1 honapja jarok kondizni, egyelore mcsak heti 3x, ebbol 1x szemelyi edzovel. Mint a legtobb no leginkabb a fenekemmel es a hasammal vagyok a legelegedetlenebb, ezeknel akarok a legjobban fejlodni, persze a tobbi reszt sem elhanyagolva. Mutatott tervet alsotestre es felsotestre amit csinalnom kell, viszont ebbol annyi csak a fenek, hogy a hiperhajlitot meg a labtolot hasznalom, a has meg annyi, hogy csinaljak 4x15 hasprest. Se guggolas, se kitoresek, se csipoemeles padon. Kezdo vagyok, nem ertek semmihez, de o sem nem magyaraz, hogy mit miert csinalunk, melyik izmunkra hat vagy mikor lehet emelni a sulyokon. Picit kevesnek erzem a feladatokat fenekre es hasra. Egyebkent a labnapokat nagyon szeretem is csinalni, ezzel nincs baj, csak mivel eloszor jarok edzoteremben nem tudom, hogy ez jo ut-e a formas fenekhez, viszont csak ugy az o tudasat sem szeretnem megkerdojelezni es beleokoskodni a mumkajaba.
Leirnatok nekem, hogy hogyan edzetek a feneketekre, vagy hogy mi volt a kezdo edzestervetek?
A személyi edződ miért nem segít?
Nem azért van?
https://www.youtube.com/watch?v=2NlgM1gznx8
ezt szoktam csinálni
nem fenék kivejezetten, inkább láb.
Squat 3x6-10
Merevlábas felhúzás 2x8-12
Hip thrust 3x6-10
Kitörés 2x10-15
Bolgár guggolás 2x10-15
Vádli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!