Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » (Fokent) lanyok, leirnatok...

(Fokent) lanyok, leirnatok nekem az edzesterveteket fenekre?

Figyelt kérdés

1 honapja jarok kondizni, egyelore mcsak heti 3x, ebbol 1x szemelyi edzovel. Mint a legtobb no leginkabb a fenekemmel es a hasammal vagyok a legelegedetlenebb, ezeknel akarok a legjobban fejlodni, persze a tobbi reszt sem elhanyagolva. Mutatott tervet alsotestre es felsotestre amit csinalnom kell, viszont ebbol annyi csak a fenek, hogy a hiperhajlitot meg a labtolot hasznalom, a has meg annyi, hogy csinaljak 4x15 hasprest. Se guggolas, se kitoresek, se csipoemeles padon. Kezdo vagyok, nem ertek semmihez, de o sem nem magyaraz, hogy mit miert csinalunk, melyik izmunkra hat vagy mikor lehet emelni a sulyokon. Picit kevesnek erzem a feladatokat fenekre es hasra. Egyebkent a labnapokat nagyon szeretem is csinalni, ezzel nincs baj, csak mivel eloszor jarok edzoteremben nem tudom, hogy ez jo ut-e a formas fenekhez, viszont csak ugy az o tudasat sem szeretnem megkerdojelezni es beleokoskodni a mumkajaba.

Leirnatok nekem, hogy hogyan edzetek a feneketekre, vagy hogy mi volt a kezdo edzestervetek?

2021. nov. 16. 18:11
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Ha egy (főleg kezdő) alsótest edzésben nincs valamilyen guggolás variáció és/vagy valamilyen felhúzás variáció, az már régen el van baszva... neked először össze kell rakni a mozgást, az ízületeket, az inakat, a stabilizáló izmokat összetett gyakorlatokkal, majd utána jöhetnek kiegészítésként az izolálások.
2021. nov. 16. 18:18
 2/9 anonim ***** válasza:
95%

A személyi edződ miért nem segít?

Nem azért van?

2021. nov. 16. 19:05
 3/9 anonim ***** válasza:
2021. nov. 16. 19:14
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
Úgy bírom amikor akinek személyi edzője van, jobban kétségbe van esve és nem tudja mit kell csinálnia, mint én aki magától csinál mindent 😂
2021. nov. 16. 19:34
 5/9 anonim ***** válasza:
76%

nem fenék kivejezetten, inkább láb.

Squat 3x6-10

Merevlábas felhúzás 2x8-12

Hip thrust 3x6-10

Kitörés 2x10-15

Bolgár guggolás 2x10-15

Vádli

2021. nov. 16. 20:24
 6/9 anonim ***** válasza:
43%
En offolnam az edzot es nyomnam egyedul sajat edzestervvel
2021. nov. 17. 00:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Miért nincs guggolás? Gerinc problémád van?
2021. nov. 17. 00:28
 8/9 anonim ***** válasza:
68%
Keress egy másik edzőt, akinek feltehetsz ilyen kérdéseket, ők azért vannak. Ez nem a tudásának a megkérdőjelezése (ezt már megtette ő maga, mikor ilyen programot állított össze), hanem érdeklődés.
2021. nov. 17. 10:26
 9/9 anonim ***** válasza:
90%
Személyedzőket felejtsd el, 90%-uk egy bohóc akik nem tanítanak meg a normális gyakorlatokra csak bohóckodnak veled random, haszontalan szarokkal és töltelékszavakkal dobálnak közbe hogy funkcionális meg társai és elkérnek egy rakat pénzt érte :D
2021. nov. 18. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!