Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Street workoutosok, parkban...

Street workoutosok, parkban edző bartendazos fenegyerekek leirnátok nekem egy edzésterveteket?

Figyelt kérdés

Jómagam konditerembe járok, de szeretném komolyabban elkezdeni az swt. Nem vagyok nagy darab, de azért látszik hogy foglalkozom magaammal.

A kérdést azér tettem fel, mert kiváncsi lennék, h azok akikkomolyabban üzik ezt a dolgot, hogyan osztanak szétt egy heti edzést. Itt is kellene figyelni külön az izomcsoportokra?

Vagy minden nap mindenre edzetek?

Ha vennétek afáradtságot irjátok le ezt részletesen, illetve haa van egy konkrét könyv amiböl olvastátok, akkor kéreném a cimét.

Addig eljutottam h tudok egykezes fekvőket, egylábas guggolást, hidat, muscle up ot, kézen állvaa fekvőt de hogy, hogyan csináljak ebböl edzéstervet, foggalmam sincs.

2016. jún. 24. 16:31
 1/2 anonim válasza:
Én jobb ötletnek tartom ha minden nap minden izomra dolgozol, ha nem is órákat, de egy 40 percet.
2016. jún. 28. 19:50
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi, akkor te is hasonloként gondolod mint al kavaldo
2016. júl. 6. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!