Lányok, leírnátok az edzésterveteket?
Mivel lány vagy, ezért neked még jobban oda kell figyelni az edzésekre mint a férfiaknak, nehogy túl izmos legyél.
Alapgyakorlatokat még csak poénból se végezz, csak izolációs gyakorlatokat. 12 ismétlésszám alá ne menj,és szinte alig pihenj a sorozatok között. Mellet edzheted heti 2 szer is :) Vannak elég jó kis edzéstervek neten is. Ha gondolod linkelhtek párat.
PPL tervem van regota, azelott teljes testes edzesem volt. Noi edzestervekbe belekukkantottam, de a masodik gyaksornal mindegyiket rohogve ikszeltem ki.
Annyira nem kell tulbonyolitani, ha alapgyakorlatok megvannak, akkor mar jo vagy.
Nalam egy hatedzes ezekbol a gyakorlatokbol all: huzodzkodas, lehuzas, evezesek, felhuzas (neha felcserelem, es labnapra teszem), hiperhajlitas. Lab: labtolo, guggolasok, kitores, labnyujtasok, kulon fenekre nem edzem, feleslegesnek tartom. Vallnal es mellnel pedig nyomogyakok mennek.
Aztan ott vannak a kisebb izomcsoportok (bicepsz, vadli, tricepsz), oket heti 2x megedzem. Alkart, hasat heti egyszer. Ezeket hozzacsapom 1-1 naphoz, esetleg aerob napra teszem. Aerob eddig heti 2x 20-25perc ment, most 3-4 alkalommal 40 perc fog. Ha erdekel a konkret terv napokra lebontva, akkor irj ram nyugodtan, szivesen kuldok egy kepernyokepet rola :)
Az utolsó nem csaj, hanem valami perverz aki így akar farokmutogatós képeket küldeni...
Undorító
...mondja az, aki tényleg farokmutogatós képeket küldött (valszeg többek között) nekem is...
Amúgy már csak röhögök. Rájöttem, hogy ha van olyan hüoye bármely kérdező is a trollkodásaitokat, akkor meg is érdemli. Én leteszem a csatabárdot.Tivábbi szép hétvégét és ezúton is BUÉK :)
Csodás helyesírás így hajnali 2kor...
*hülye
*További
Igen, en vagyok a farokmutogato mumus.
Nem kell mindig egybol rosszra gondolni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!