Szerintetek mennyi kalória és mozgás kéne a fogyáshoz?
Nem túl régen szültem akkor 2 kg plussz maradt rajtam szülés után.
Ismét elkezdtem fogamzásgátlót szedni amitől hirtelen feljött pár kg. A nőgyógyászom szerint víz visszatartás lehet a háttérben. Új gyógyszert íratott fel, amit el is kezdtem szedni.
Azóta lement 1 kg cm-ben pedig a derakmról, karomról és a csípőmről is pár cm. Természtesen azóta diétán is vagyok és mozgok mellette Kardiózom heti 5x50-60 percet és heti 3 súlyzós edzésem is van ami kb 30-45 perc.
Ami problémám van, hogy amióta levittem 1200 kalóriá a diétámat nem igazán gyorsult be a fogyás... Nem vagyok nagy étkű csupán a stresszevést hagytam el illetve a nasit.
Azonban felgyorsultak a napok, ezer teenedő és sajnos van nap amikor nap végén 1100-1000 kalória megy be, másik nap megvan az 1200. Lehet ez e a gond, hogy lassúl a fogyás? A súly ami rajtam van jelenleg 7 kg ami nem sok (szerintem) de jobb lenne nélküle. 156 cm magas vagyok és 64.7 kg jelenleg.
A yazio es kaloriabazist is hasznalom a kaloriak szamolasara, viszont kezdek bele orulni, hogy 1 honap alatt 1 kg ment le csak.
Szerintetek? :o
Sosem számoltam a kalóriákat. Általában télen hízok, tavasztól meg fogyni kezdek, mert többet mozgok.
Viszont pár éve összel változott a táplálkozásom (új kapcsolat) és havonta 2 kg-ot fogytam hónapokon át. Persze mozogtam is egész télen, mert kifejezetten enyhe tél volt, de a lényeg, hogy sokkal több zöldséget ettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!