Egyek ma kevesebbet, ha az előző nap kicsit többet ettem?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Egy nagyobb fogyás után izomépítésbe kezdtem. Jelenleg 2300 kalória körül eszek, ez jelent nálam havi +1kg-ot.
Tegnap kicsit megszaladtak a kalóriák, ami nem feltétlen baj, mert hízni szeretnék, viszont nem a gyors hízás a cél. :D (kb. 2800-3000 körül ehettem).
Érdemes a mai nap kicsit vissza venni? Vagy ne foglalkozzak vele, és tartsam a mai nap is a 2300-at?
2021. okt. 25. 10:08
1/1 anonim válasza:
Igen, kalóriatöbbletben nem kell olyan veszedelmes szigor. Ha ez egyszeri alkalom volt, akkor ma nyugodtan mehet a 2300 kalória, emiatt most nem kell deficitbe tenned magad, mert tegnap kicsit több volt a rántott hús!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!