Nem olyan rég kezdtem el diétázni és kicsit bizonytalan vagyok, hogy most többet eszek a kelleténél vagy kevesebbet?
Ez a mai napi étrendem:
Reggeli: 1 nagyobb szelet rozsos kenyér (kb. 50 g) megkenve 2 teáskanálnyi tejföllel és 4 szelet pulykamell sonka. A kenyeret félbevágtam azért 4 szelet. (Azért tejföllel kentem a kenyeret mert az avokádóm elfogyott és szárazon nem szeretem)
Tízórai: 1 alma
Ebéd: 4 db pufirizs + 3 szelet csirkemell sonka + zsírszegény natúr joghurt (150g)
Uzsonna: 1 alma
Vacsora: Párolt zöldség + 1 db pufirizs
1200 kalóriás diétán vagyok és minden nap edzek 1 órát.
Ezt az 1200 kalóriás csoda diétákat nem tudom mikor fogják elengedni az emberek. :D Nem tudom a magasságod és a jelenlegi testsúlyod sem, de biztos vagyok benne, hogy többet is ehetnél.
Ezzel többet ártasz mint gondolod.. Ha megfogadsz egy tanácsot, akkor vidd feljebb nyugodtan a kalóriát. Ez az 1200 kalória esetleg akkor elég, ha kb. 130 cm vagy és mellé 35kg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!