3 hónap alatt ez megfelelő hízás kezdőként?
11 hónapja edzek, ebből 8 hónap otthoni edzés (fogyás), majd 3 hónap konditermi (súlyzós edzést végeztem az otthoni edzésnél is).
Lassan 3 hónapja kezdtem el izmot építeni. Eddig +~2.5kg-ba vagyok. Viszont olvastam, hogy van aki havi szinten fél kg-ot hízik. Ez arányos azzal, hogy ki mióta edz?
Gondolom aki kezdő annak még a havi 2kg is rendben van, viszont aki már több éve edz annak nem fog feljönni ilyen könnyen a súly. Igaz?
Tisztában vagyok ezzel. Zsír nélkül izmot nem lehet építeni, ezt tudom.
Viszont az a tény, hogy kezdőként LEHETSÉGES havi 1kg izmot felszedni ha minden tökéletes (már pedig semmi sem az, főleg nem nálam) az tagadhatatlan.
Illetve, nem havi +2.5kg, hanem 3 hónap alatt +2.5kg, nem mindegy. :D
""Viszont az a tény, hogy kezdőként LEHETSÉGES havi 1kg izmot felszedni ha minden tökéletes (már pedig semmi sem az, főleg nem nálam) az tagadhatatlan."
Aztán ezt hol olvastad mester? A kiskegyedben?
5ös
Az ő logikájukat követve akkor 5 év alatt már 60 kila színizom jön fel :O
Gondolom családi lapban írta a kasza tibi
Ne tudományoskodjunk.
Ami a lényeg.Ha a súlyod növekszik és az erőd is növekszik,jó úton haladsz.
A tükör ennél lényegesebb.
Ott amit látsz,az a mervadó.
Persze nem kell mindennap nézni hogy mekkora a bicepszed.
Idő kell hozza.A lényeg hogy szaporodjanak a tarcsák a rúdon.De ne azért mert leírta vki hogy hetente ennyit kell,hanem azért,mert jobban megy!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!