FONTOS! Ezzel az edzéssel heti 3x szerintetek mennyit lehet fogyni egy hónap alatt? Persze megfelelő diéta mellett
2014. aug. 5. 09:34
1/4 anonim válasza:
Megfelelő diétával heti 0,5-1kg zsír adható le. Ennél több fogyás hetente már jelentős izomvesztéssel járna. Kb mindegy milyen mozgás megy mellé, lehet bármi, pl kocogás, lépcsőzés, bicajozás, úszás. Tökmindegy, csak legyen valami. Lényeg az étrend.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi, de ezt én is tudtam , a kérdés nem erre irányult!
2014. aug. 5. 11:13
3/4 anonim válasza:
Pedig arra válaszoltam, kár megsértődni. A rubint rékás edzés is jó, ha az étrend rendben. Olyan meg nincs, amit elképzelsz, hogy az egyik tornavideoval heti 1kg fogyás lesz a másikkal meg csak 0,8 kg. Mert nem ezen múlik! És mindenkinek más a genetikája, így nem lehet pontos értékeket írni. Remélem így már érthetőbb a dolog?
4/4 Caszanova válasza:
Az, h mennyit fogyhatsz, rengeteg mindentől függ.
-anyagcsere gyorsasága
-testsúly
-nem
-milyen is az a megfelelő diéta
Ha ezeket az adatokat pontosítod, mi is megfelelőbb választ tudunk adni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!