De biztos, hogy nem 61? És nem is 59? Fontos lenne a diéta szempontjából.
2021. nov. 15. 14:07
13/22 anonim válasza:
Ha 60 kg vagy akkor kellene neked 100-120g fehérjét bevinned mindennap.
2021. nov. 15. 21:36
14/22 anonim válasza:
Hat aki csak elmeletbe tudja az nekem nemszamit.. en kiprobaltam 15 ev alatt sokfelekeplen. Latom magamon a kulonbseget ha emelem a feherjet.. az nemjelenti h masnak is ugy jo ahogy nekem, de megeri kirapasztalni mint kovetni vmit amit mas kitalalt.
2021. nov. 15. 21:59
15/22 anonim válasza:
Értem a szemléletedet, csak éppen baromság és a világ nem így működik. Egy tudós, akinek ez a szakterülete, mindig jobban képben lesz, mint az, aki csak elolvassa a sárga kapszulát és a shopbuildert, aztán nyomja neki. Szerinted a tagba szakadt egy bites építő munkás is jobban ért az építészethez, mint egy tervező mérnök? :D
2021. nov. 15. 23:17
16/22 anonim válasza:
Nem vitázok senkivel.
Ha férfi vagy akkor neked 60 kilósan a 70 gr fehérje lóxar.
Még a WHO szerint is.Ami pedig eleg soványan méri ezt,mint a (c vitamint is pldául)mert leteznek afrikai országok,ahol ugye egy minimumot illene tartani kaja szempontjaból.
Szval ha testepítésben nyomulsz akkor már most borítekolom hogy 70 gr fehérjével max dartszozni lehet eredményesen,nem súlyokat emelgetni!Se szálkásítasi,se tömegelési szakaszban nem fogsz nagyon változni.
2021. nov. 16. 13:45
17/22 anonim válasza:
Nem nagyon lehet komolyan venni téged, mert egyszerűen fals adatokat írsz. Hol mondja azt a WHO, amit te?
2021. nov. 16. 14:12
18/22 anonim válasza:
60-70g fehérje neked az ideális (de 10g tényleg nem nagy különbség)
2021. nov. 17. 01:07
19/22 anonim válasza:
Hogy legyen valaki aki nem csak a seggéből húz ki számokat:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!