Megéri Bikini fitnes modellnek lenni?
Nagyon szerettem régen is ezt a sportot, teljesen beleszerettem, mármint az edzésbe, testépítésbe. Egy ideig célom is volt, bár még középiskolás voltam, így nem állt a rendelkezésemre a megfelelő anyagi keret. Most újra fellángolt ez a szerelem. Elkezdtem követni az "új" sportolókat ebben a kategóriában.
Hammertime bikini team-et követtem eddig, és ugye havi 20ezer off szezonban, on szezonban havi 40 ezer. Összeszámolva egy évre nem kis pénz. Akkor ott a bikini, étrend kiegészítők, vitamin, a kaja, a bikini, barnítás, ékszerek, fodrász, smink. Na és persze az állandó stressz, a rengeteg edzés, külföldi versenyre a kiutazás, ha jól tudom, van belépődíj , vagyis nevezési díj.
Ha mindent össze számolunk, és elindulok a versenyen, mondjuk 4.,5. helyezetet elérek utána mi lesz? Mármint nincs nyeremény, nincs fizetés stb. Miért éri meg ennyit sanyargatni magukat?
Nyilván tudom, hogy nem mindenki a pénzért csinálja, de szerintem ez ahhoz képest akkor egy elég drága sport.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!