Megéri Bikini fitnes modellnek lenni?
Nagyon szerettem régen is ezt a sportot, teljesen beleszerettem, mármint az edzésbe, testépítésbe. Egy ideig célom is volt, bár még középiskolás voltam, így nem állt a rendelkezésemre a megfelelő anyagi keret. Most újra fellángolt ez a szerelem. Elkezdtem követni az "új" sportolókat ebben a kategóriában.
Hammertime bikini team-et követtem eddig, és ugye havi 20ezer off szezonban, on szezonban havi 40 ezer. Összeszámolva egy évre nem kis pénz. Akkor ott a bikini, étrend kiegészítők, vitamin, a kaja, a bikini, barnítás, ékszerek, fodrász, smink. Na és persze az állandó stressz, a rengeteg edzés, külföldi versenyre a kiutazás, ha jól tudom, van belépődíj , vagyis nevezési díj.
Ha mindent össze számolunk, és elindulok a versenyen, mondjuk 4.,5. helyezetet elérek utána mi lesz? Mármint nincs nyeremény, nincs fizetés stb. Miért éri meg ennyit sanyargatni magukat?
Nyilván tudom, hogy nem mindenki a pénzért csinálja, de szerintem ez ahhoz képest akkor egy elég drága sport.
Kifelejtetted a doppingot, elmaradt menzeszt, meddőség kockáztatását stb.
Ha egyáltalán komolyan felmerül benned a kérdés, hogy miért éri meg, akkor szerintem inkább hagyd, mert amikor benne leszel és jönnek azok a negatívumok, amit senki nem mond el, és rohadtul megijesztenek, fel fogod adni. Az emberek a versenyzés igazi arcának kb 20%-át látják.
Azért éri meg, mert elérheted a céljaidat, amik változóak lehetnek pl elvinni a tested a saját határaira, végigmenni valamin amin az emberek 99%-a nem tudna stb. Nyilván akinek ezek nem céljai, annak nem éri meg.
Magából a versenyzésből egy kezemen meg tudom számolni hányan tudnak megélni az egész országban, tehát emiatt rohadtul nem éri meg elkezdeni.
Nagyon igaz szállóige, amit már nem tudom ki mondott: a testépítésből nem lehet megélni, de a testépítőkből könnyedén (lásd Hammer havi 20ezret kér off szezonban, amikor semmi nehéz munka nincs is, csak edzeni kell meg enni).
Mozgok ilyen csajok között.
Ebből, kizárt, hogy megélj. Akik ezt csinálják vagy gazdag pasik barátnői/feleségei, vagy prostik, vagy edzők. Néha, ha jó vagy, akkor esik be 1-2 szponzor, vagy reklám szerződés. Ja, meg kell egy profi Insta oldal!
Igen, akartam írni, hogy mennyi hormonális problémával jár..
Egyszer talán jó lenne kipróbálni magam, de nem hinném hogy sokáig csinálnám. :))
"Nagyon szerettem régen is ezt a sportot, teljesen beleszerettem, mármint az edzésbe, testépítésbe. "
Ha a kokszolásba is beleszerettél, akkor nosza.
Azt se feledd, hogy a barnítás öregíti a bőrt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!