Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hát-bicepsz és mell-tricepsz? ...

Hát-bicepsz és mell-tricepsz? Vagy külön kar nap?

Figyelt kérdés

Egy olyan kérdésem lenne ,hogy járok már egy huzamosabb ideje edzeni (6 honapja), egészen jól látszik a változás mellemen,hátamon, lábamon de a karom és a vállam az valamilyen oknál fogva nem úgy fejlődik ahogy a többi testrészem.

Ezért is fordulnék ide segítségért mert próbáltam keresni ezzel a temaval kapcsolatban posztot de nem igazán találtam.

Eddig az edzéstervem úgy nézett ki,hogy:

Hétfő-Mell

Kedd-Kar (bicepsz-tricepsz)

Szerda- Pihenő nap

Csütörtök-Láb

Péntek- Hát-váll

Szombat Vasarnap -Pihenő

Érdemesebb lenne a hátat a bicepszel edzenem a mellet pedig a tricepszel?

Vagy jól van ez így és folytassam ezt?

Aki más megoldást tud az kérem írja le.

20/f

2021. nov. 2. 16:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más jön be. Először próbáld meg, hogy hagyd a kart külön napon, ha lehet ne hát és ne mell után legyen, és vedd le 3x3-4 sorozatra bicepszre és tricepszre is. Ha nem jön be variálj jobban, rakd háthoz és mellhez stb, amíg nem találod meg azt, ami neked bejön, aztán ha lassul a fejlődés megint változtass.
2021. nov. 2. 20:22
 12/13 A kérdező kommentje:

Igen ebbe még bele sem gondoltam ,hogy túl edzem de igen valószínüleg ez lesz a hiba ,hogy 16 sorozatszam van ugyanúgy mint egy mellnél vagy hátnál.

Viszont ha lecsökkentem akkor simán jó ha egybe rakom a mellel-háttal és így a kar nap helyett beiktatok egy váll napot.

Köszönöm válaszod!

2021. nov. 2. 21:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Mindenki mashogy edz kb. Mindennel lehet fejlodni. Ha levan maradva vmi menny ra heti 2x. De azt is kiprobalhatod h mell bicepsz meg hat tricepsz. Igy 2x kap vegulis a kar.. mellnel ugye besegit a tricepsz hatnal meg a bicepsz.
2021. nov. 3. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!