Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ki mennyit edz es kardiozik...

Ki mennyit edz es kardiozik egy heten ha fogyni gyeretne?

Figyelt kérdés
Hogy osztod az edzest? Hany percig kardiozol? Sulyzos edzes vagy eronleti edzed ami jobb a fogyashoz?

2021. okt. 29. 06:10
 1/4 Szeretemacsokit válasza:
Én vettem egy ellipszis trénert. Mobilról is irányítható, előre beépített edzésprogramok vannak. Én a súlycsökkenti edzéseket választottam. Nagyképűen ráálltam hogy majd végignyomom az 1 órát. 20 perc után leestem róla. Ezért elkezdtem szépen fokozatosan fejleszteni. 6*5 perc, 6*10 perc, 6*15 perc és így emeltem. Most 25 percnél tartok és az 1 óra a cél. Heti 3-5 alkalommal csinálom.
2021. okt. 29. 07:54
 2/4 anonim ***** válasza:
A nehéz súlyos edzés izomtömeget növel, tehát az izomtól leszel nehezebb.
2021. okt. 29. 08:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Ami a legjobb a fogyáshoz, az még mindig a kalóriadeficit. Nincs mozgás, amitől jobban fogsz zsírt égetni, bármennyire is divat azt mondani manapság, hogy x mozgás több zsírt éget mint y.. Ugyan úgy nincs szálkásító és tömegnövelő edzésterv sem.

Én amikor fogyásban voltam, akkor minden súlyzós edzés után futottam intenzíven 25 percet, ami kb 5km-nek felelt meg akkor. (heti 4-5)

Te ezt ne kövesd, mert rengeteg. Elég nagyon maximum heti 3x (inkább 2) kardióznod, mellé 3 súlyzós, és tökéletes.

2021. okt. 29. 12:33
 4/4 anonim ***** válasza:
4x1-1.5 ora sulyzos edzes aztan felora kardio. Napi 2 ora osszesen. Foleg ugyis az etrenden mulik.. tobb izom tobbet is eget. Meghat nem vekony lottyedt akarok lenni hanem formas feszes.
2021. okt. 29. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!