Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Így fogok fogyni és fejlodni?

Így fogok fogyni és fejlodni?

Figyelt kérdés
Hogyha egy héten 3x megyek terembe és egészt testes edzést csinálok akkor az jo lessz fogyáshoz valamint izom épitéshez?

2021. okt. 23. 18:02
 1/5 anonim ***** válasza:
59%
tökéletes lesz bőven egy ideig
2021. okt. 23. 18:07
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Minden ilyesmi elsősorban az étrenden és a kalórián múlik. Csak másodsorban az edzésen.
2021. okt. 23. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:
26%
Biztos hogy nem. Ezt képzeld el úgy mintha lenne 3 tesi órád egy héten, mit gondolsz, mennyit ér?
2021. okt. 23. 19:33
 4/5 anonim ***** válasza:
fogsz. Ne higgy itt azoknak akik azt mondják, ha nem mész KEZDŐKÉNT heti 6-szor semmit nem ér az egész. Ez túl sok trauma egyszerre a szervezetnek. Én is teljes testessel mentem fel igen szép súllyokra... Utána lehet váltani több napos edzéstervekre. Én így képzelném el: Elsőnek 3 fullbody - 4 Upper-lower - 5 PPL Upper-Lower - 6 PPl.
2021. okt. 23. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:
44%

De jó lesz.

Kezdőként meg tökéletes lesz a heti 3 teljes test (osztatlan) edzés eleinte,ha már úgy érzed hogy fejlődsz áttérsz osztottra.

2021. okt. 23. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!