Így fogok fogyni és fejlodni?
Figyelt kérdés
Hogyha egy héten 3x megyek terembe és egészt testes edzést csinálok akkor az jo lessz fogyáshoz valamint izom épitéshez?2021. okt. 23. 18:02
2/5 anonim válasza:
Minden ilyesmi elsősorban az étrenden és a kalórián múlik. Csak másodsorban az edzésen.
3/5 anonim válasza:
Biztos hogy nem. Ezt képzeld el úgy mintha lenne 3 tesi órád egy héten, mit gondolsz, mennyit ér?
4/5 anonim válasza:
fogsz. Ne higgy itt azoknak akik azt mondják, ha nem mész KEZDŐKÉNT heti 6-szor semmit nem ér az egész. Ez túl sok trauma egyszerre a szervezetnek. Én is teljes testessel mentem fel igen szép súllyokra... Utána lehet váltani több napos edzéstervekre. Én így képzelném el: Elsőnek 3 fullbody - 4 Upper-lower - 5 PPL Upper-Lower - 6 PPl.
5/5 anonim válasza:
De jó lesz.
Kezdőként meg tökéletes lesz a heti 3 teljes test (osztatlan) edzés eleinte,ha már úgy érzed hogy fejlődsz áttérsz osztottra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!