Nekte k mennyi idő volt elérni a 100kg fekvenyomást ?
Figyelt kérdés
szériában?2021. okt. 28. 13:22
1/6 anonim válasza:
Gondolom, igazából arra vagy kíváncsi, hogy neked mennyi ideig fog tartani elérni. Vedd figyelembe, hogy a fekvenyomás erősen testsúlyfüggő gyakorlat (azaz ha hízol néhány kilót, általában könnyűnek fogod érezni a korábban használt súlyokat). Tehát sokkal okosabb nem leszel tőle, ha leírom, de azért válaszolok a kérdésre: nekem a 100 kiló egyszer 1 év edzés után ment ki (kb. 65 kilósan), és négy év edzés után szériáztam először 100 kilóval (4x6-ot, akkor 82-83 kilósan).
De (mint utaltam rá) egy nagyobb darab, nehezebb embernek (aki eleve 90-100 kiló) nem akkora művészet elérni azt, hogy 100-zal nyomjon 6-8 ismétléseket.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy leírtad, igen igazából erre vagyok kíváncsi 😁
2021. okt. 28. 14:48
3/6 anonim válasza:
4 hónap konditermi edzés után 80 simán megy 4x8-ba, még nem próbáltam soha a maxomat, feleslegesnek érzem ezeket próbálgatni.. Nem erőemelő vagyok, menőzni meg ezzel felesleges. (74kg)
4/6 anonim válasza:
Hát nekem egy olyan másfél év de ahogy az első is írta ez idő alatt felszedtem 20 kilót. 67 kilósan nem tudom mennyire jott volna ossze. Most 90 kilosan kimegy 2x a 120. Ezeknel a gyakorlatoknal az a titok, hogy mindig addig kell csinalni amig a hatso ember segitsegevel megy mar csak ki. Dolgozz kevesebb ismetlesszammal nem mint amikot az izomepites a cel max 6 ismetlest csinalj.
5/6 anonim válasza:
Nekem sok ev volt.. de en 50kgosan kezdtem edzeni a ruddal.. 76kosan mar 12 megy a 100ba
6/6 anonim válasza:
Testalkat és életvitel függő. Van aki már két hónap után a kvázi nulláról, míg mások évek múltán se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!