A lórúgás gyakorlat mennyire fejleszti a tricepszet?
Figyelt kérdés
Ezt az egy gyakorlatot végezném kifejezetten tricepsz erősítésre.2021. okt. 12. 18:17
1/7 anonim válasza:
Attól függ, max ha csak erre van lehetőség, de szerintem alapvetően saját testsúllyal is vannak rá jobb opciók. Ha csak egy célzott gyakorlatot végzel tricepszre, szerintem ne ez legyen. Én otthon edzek, ezért főleg gyűrűn szoktam tricepsznyújtást csinálni, de teremben jó a skullcrusher vagy JM press.
2/7 MadSeal válasza:
Nem a legjobb, mivel az izom legjobban megnyúlt állapotában kapja a legkisebb a terhelés, pedig ez a leghipetrófikusabb szakasz. Csigán végezve már más a helyzet, persze akkor már érdemesebb valami kényelmesebb pozícióban végezni, pl. csigás lehúzást. Szabadsúly esetében pedig inkább a koponyatörést ajánlanám. Persze ha alapgyakorlatokra építed az edzésed és a nyomásokban minden izmodat bekapcsolod, lehet semmi extra gyakorlatra nem lesz szükséged, max pár széria szűknyomásra.
3/7 anonim válasza:
A legjobb gyakorlat. A tricepsz egy 3 fejű izom, és mindegyiket mozgatja.
4/7 anonim válasza:
,,A lórúgás csaknem kizárólag a háromfejű karizmot építi. Ízig-vérig izolációs gyakorlat, segédizmok gyakorlatilag nem kapcsolódnak be a mozgásba. Így nagy súlyokkal nem is lehet, és nem is célszerű végezni."
Jó gyakorlat
5/7 anonim válasza:
Én még kombinálom egy 2-3 másik gyakorlattal és evvel vagy dipsel kezdek. Ha nem tudszmást csinálni kombinálhatod dimond pushup-al.
6/7 anonim válasza:
5-ös vagyok azt elfelejtettem írni, hogy én egy jó gyakorlatnak tartom
7/7 anonim válasza:
Szűknyomás az jó gyakorlat a tömegre.Ha "fejlesztes" alatt a tömegre gondoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!