Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nőként milyen eredményt...

Nőként milyen eredményt érhetek el testépítésben?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Néha itt nézegetem az oldalt és elkeserít, hogy sokan lebeszélik a nőket, hogy belekezdjenek ilyesmibe, mert amúgy se érhetnek el olyan szintű eredményt mint a férfiak (lekopogom, nem is olyat szeretnék azért, túlzásokba nem esek). Meg néhányan kamunak hisznek egy ilyen kérdést, hogy biztos nem nő vagy meg ilyenek, sok indokolatlan hozzászólást láttam néhánynál...miért ne lehet egy nőnek ilyen érdeklődi köre? Nőként milyen eredményt lehet elérni aktív edzés mellett? Itt ennyire rossz szemmel néznek ilyen testépítő kérdésre amit egy nő ír ki vagy mi itt a helyzet? Légyszi, okosítsatok mert nőként szeretnék elkezdeni de az itteni reagálások eltántorítanak.

2021. okt. 9. 22:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi a probléma? Natural nőként az már egy jó formának számít!

2021. okt. 9. 22:43
 12/17 A kérdező kommentje:
10.na ilyeneknek nem bizonyítok., ne hidd ha nem akarod..de én még erről le vagyok maradva bármilyen hihetelen :D...
2021. okt. 9. 22:45
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem figyelem aktívan ezt a sport kategóriát amúgy se így nem tudom mi bajotok ha egy nő ír ki kérdést testépítésről...eddig csak 2 kérdésem volt ez meg a másik de ezen kívül szinte semmi és így összekevertek mással...én nem unatkozásból írok higgyétek már el.
2021. okt. 9. 22:46
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Semmi bajunk nincs.Csupán egy kis előitélet.

Mivel, ti ideíró nők 99,9% nak az edzés azt jelenti, hogy a valagára hány és milyen gyakorlatokat kellene csinálnia.

Én eddig még nem olvastam 1 len kérdést sem,hogy a vadlimat hogy hozzam fel,vagy milyen tricepszgyakorlatokat kéne csinálni,a hátra hogy edzzek stb..

Szval komolytalanok, marmint testépítői szempontból.

2021. okt. 10. 10:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Miaz h milyen eredmenyt? Nezz meg egy profi noi testepitot vagy azt a kategoriat amelyik szimpatikus.. na olyat. De sok ev melo mire oda eljutsz es bikini folotti kategoriakba mar noknel is megy a kox. Anelkul eselytelen jo eredmeny mar 🤷‍♂️
2021. okt. 10. 12:02
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Sok faktor van, úgyhogy erre a kérdésre nem igazán fogsz tudni választ kapni így látatlanban.

Ez a sport három dologról szól: genetikáról, kajálásról és gyógyszerekről, ha most nagyon le akarnám egyszerűsíteni a versenyzés világát. Nem tudni milyen alapokkal rendelkezel (csontszerkezet stb.), milyen szintet akarsz megütni… Sok faktor van. Kezdésnek sportolj, eddz mindképpen legalább egy 5-6 évet naturálban, nézd meg mit tudsz elérni, tanulj bele abba hogy hogyan kell edzeni, táplálkozni, egyáltalán neked való-e, satöbbi satöbbi. Aztán keress meg egy hiteles edzőt, aki vállal versenyfelkészítést. :D

Lehet arról vitatkozni, hogy ez mennyire nőies sport vagy nem, de ha te ezt akarod csinálni, akkor csináld nyugodtan! Ne nézz se jobbra, se balra, csak menj előre.

2021. okt. 10. 12:57
 17/17 anonim ***** válasza:
51%
Gusztustalan egy túl izmos női test. Persze ha izmos egy nő de nem túlságosan, az szexi de ha testépítő akar lenni elcsúfíthatja magát. Nekem így ez a bajom a női testépítéssel. Bár az jó kérdés, hogy neked ez mit takar, hogy mit érhetsz el nőként.
2021. okt. 10. 21:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!