Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nőként milyen eredményt...

Nőként milyen eredményt érhetek el testépítésben?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Néha itt nézegetem az oldalt és elkeserít, hogy sokan lebeszélik a nőket, hogy belekezdjenek ilyesmibe, mert amúgy se érhetnek el olyan szintű eredményt mint a férfiak (lekopogom, nem is olyat szeretnék azért, túlzásokba nem esek). Meg néhányan kamunak hisznek egy ilyen kérdést, hogy biztos nem nő vagy meg ilyenek, sok indokolatlan hozzászólást láttam néhánynál...miért ne lehet egy nőnek ilyen érdeklődi köre? Nőként milyen eredményt lehet elérni aktív edzés mellett? Itt ennyire rossz szemmel néznek ilyen testépítő kérdésre amit egy nő ír ki vagy mi itt a helyzet? Légyszi, okosítsatok mert nőként szeretnék elkezdeni de az itteni reagálások eltántorítanak.

2021. okt. 9. 22:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha a gyakorikerdesek.hu kommentjei eltántorítanak téged bármitől is, akkor neked se testépítés, se semmilyen sport nem való. Még az élet se :D
2021. okt. 9. 22:15
 2/17 A kérdező kommentje:
1.Na azért ennyire nem durva, csak rossz látni hogy ez a helyzet.
2021. okt. 9. 22:21
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem beszél itt le edzésről senkit, a baj az, hogy a kérdések nagy részét 1-2 unatkozó troll írja ki, időnként magukat nőnek kiadva.

Mit érhetsz el? Kezd el és kiderül. Egy valami biztos, attól ne félj, hogy "túl izmos" leszel. A testépítés történetében még nem volt olyan ember, hogy elment edzeni és elkezdett kiabálni, hogy jaj emberek nézzétek túl izmos lettem nee!

2021. okt. 9. 22:26
 4/17 anonim ***** válasza:
85%
Olyan testet elérhetsz mint ami nekem van!
2021. okt. 9. 22:27
 5/17 A kérdező kommentje:
3.Ma tettem fel egy kérdést és innen jött ez a kérdésem is, mert ott tényleg ez volt, hogy unatkozó trollnak hittek aki másnak adja ki magát pedig tényleg nő vagyok...nem is értettem hirtelen.
2021. okt. 9. 22:28
 6/17 A kérdező kommentje:
4.Hát ettől most nem lettem okosabb, mert nem is tudom milyen tested van.:)
2021. okt. 9. 22:28
 7/17 anonim ***** válasza:
68%

Skinnyfatsoyboyosducibucis a testem

2021. okt. 9. 22:31
 8/17 A kérdező kommentje:
7.jézus mária :D
2021. okt. 9. 22:32
 9/17 A kérdező kommentje:

Szóval mi a helyzet itt?

tényleg itt van valaki aki nőként kérdez ilyen testépítő kérdésekben? Hogy derültek ki?

2021. okt. 9. 22:34
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Te. 🤣😅😱
2021. okt. 9. 22:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!