Ami nálam bevált:
csokis nápolyi, májkrémes kenyér. Nehogy már csirkemellel meg rizzsel kelljen szenvednem mint valami homo
13-asnál a pont.
Rendes, férfias ételek, tápanyagokban gazdagok.
Túrós tészta, pörkölt nokedlival, csülkös pacal, zsíros szalonna, kolbász, véres/májas hurka, tömlős sajt (energiazselé), jó házi fehér kenyér májkrémmel, felvágottal, paradicsom, hagyma, paprika...ezeket nyomasd.
Késharc edzésre járok immár 11 éve. Nem ilyen kés ellenni önvédelem téma, hanem csak a sima, hogyan késeljünk szét valakit dolog. Nem azért kezdtem el, hogy élőben is használjam, hanem csak azért mert szerintem alap, hogy az ember játsszon egy hangszeren és tudjon bánni egy fegyverrel.
És milyen az élet...
A feleségemmel való szakítás után, amikor elrabolta tőlem a gyermekemet...az életem értelmét, ez nem volt neki elég. Az idióta rám küldött két verőlegényt, szép nagydarabokat, hátha így le fogok mondani a gyerekemről ha ők szétvernek.
Az egyiket megvakítottam a fél szemére, a másikat gerincen szúrtam és lebénult szegycsontól lefelé. 5 milla volt az ügyvéd, hogy bizonyítsa nekem, hogy nem az élet kioltása volt a célom, hanem az önvédelem...főleg, hogy a ge cik eltörték a bal karomat viperával. A lényeg, hogy nem ítéletek el, hozzám került a gyermekem, tehát egyértelműen volt célja és értelme annak a rengeteg edzésnek.
Tehát ezt edzem kedves kérdező és a kislányomnak is ezt a tudást adom át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!