Nagyon nem tudom most mit kéne csinálni. Tömegeljek vagy szálkásítsak még lejjebb?
Jelenleg: 175 cm, 71.6 kg, kb 15% testzsír körül lehetek. Itt egy kép: [link]
Szerintetek, szálkásítsak még lejjebb mondjuk 13-14%-ig vagy elkezdhetek már most tömegelni? (max 200-250 pluszba lennék) Attól félek, hogy nagyon zsíros leszek megint. De a szálkásítással már nem igazán haladok.. 78 kg-ról kezdtem, a legkevesebb ami voltam az 70 volt, de most kicsit visszajöttem megint, mivel már nehezem tartom a kaját. De mondjuk ebbe a 71.6-ba a víz is benne van. Szerintem 71 körül lehetek, de mondjuk lényegtelen. Szóval igazából már nem is nagyon "tudok" lejjebb menni + az edzésnél feljebb se tudok nagyon súlyokból menni.
Ez nagy hiba ha nem edzettèl rá. Mivel valószínűleg strukturálisan is gyenge pontod így szinte kötelező. Nekem is előnytelen, de tudtam rajta erősíteni, így valamivel jobb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!